aydiner12 3 #1 Oluşturuldu: Eylül 17, 2018 Üye adı: aydiner12 Ad ve Soyad: atakan aydemir Ülke / Şehir: istanbul Hakkınızda kısa bilgi: SQL server database editör E-posta adresiniz: [email protected] Skype adresiniz: kullanmıyorum Facebook adresiniz: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. instagram: aydiner12 Referans olan üye: yok Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 senedir Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: aktif oynamıyorum. server editörlüğü yapıyorum. Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: -- Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: SQL server, Dreamweaver, web tasarım Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: ---- Ek Bilgiler: forumunuzu sevdim 🙂 inşallah onaylarsınız bildiklerimi paylaşırımi ayrıca paylaşılanlardan da faydalanırız. teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Eylül 17, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba aydiner12, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Eylül 20, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ aydiner12, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş