fatibaba21 0 #1 Oluşturuldu: Eylül 13, 2018 Üye adı: fatibaba21Ad ve Soyad: fatih telÜlke / Şehir: istanbul bahçelievlerHakkınızda kısa bilgi: yazılım mühendisiyim kendimi geliştirmeyi seviyorum arkadaşım aracılığıyla forumunuza üye olmak istedim belki insanlara birşeyler katabilirim. yada bilmediğim şeyler olabilir.E-posta adresiniz: fatih_tel@ Outlook.comSkype adresiniz: live:fatih_telFacebook adresiniz: /fatih.telReferans olan üye: sas166Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2005 ağustos ayından beriAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Kendi sunucum Server sahibiyim.Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: sql kod yazabiliyorum hayatım knight onlineden ibaret ailemin gözünde berbat bir yazılım muhendisiyim fakat çevremdeki editörler beni mükemmel görüyor kısır döngüdeyim.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Lalelide OPAC Makina da çalıştım uluslararası ihracat başka yerde çalışmadım.Ek Bilgiler: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. IP Address:: 109.228.198.240 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 14, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ fatibaba21, lütfen verdiğiniz sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese açık" bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğinizin onaylanmasını bekleyiniz. Anlayışınız için teşekkürler ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş