ishizu 0 #1 Oluşturuldu: Ağustos 17, 2018 Murat YAŞA Aktif olarak sosyal medya kullanmamaktayım. fakat oyunlar vs. için açmış olduğum facebook.com hesabım : https://www.facebook.com/murat.yasa.589100 19.06.1989 doğumluyum. Dicle üni. bilgisayar bölümü mezunuyum (ön lisans) kendi çapımda website kodlma-tasarımı, bi süre 1299 ko db edit, client edit, web panel kodlama & edit yaptım. Diyarbakırlıyım, Izmir/Aliağa'da ikamet ediyorum. PENTAGRAM editörlerini ararken tesadüfen gördüm. Masa üstü ve mobil oyunlar, okumak, koşmak ve yüzmek. Belki ben de buraya bir az olsun katkıda bulunabilirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ağustos 17, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba ishizu, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.561 Admin #3 Ağustos 23, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ ishizu, verdiğiniz bilgiler yetersiz veya geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş