sebastian38 10 #1 Oluşturuldu: Ağustos 11, 2018 arkadaşlar 2 konudaki yardım konularını da denedim olmadı warp gate editörle düzenlemeler yaptım defalarca başka harita ile değiştirdim yine olmadı yardimlarınızı bekliyorum.-- mesaja ek olarak ---- mesaja ek olarak --https://i.hizliresim.com/b69qld.jpg Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #2 Ağustos 11, 2018 tarihinde gönderildi Warp gate editorle eklediğin id de warpinfo tbl sine de bir ekleme yaptın mı? 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sebastian38 10 #3 Konu Sahibi Ağustos 11, 2018 tarihinde gönderildi onuda denedim hocam bence sorun db kaynaklı-- mesaja ek olarak --dbnin zone.ınfo da strlFilename eksik onun yerine Strzonename var smdler orda yazıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #4 Ağustos 11, 2018 tarihinde gönderildi kardeşim, Select * from K_OBJECTPOS where zoneid=83 buradaki 83 kodu tamamen semboliktir, hangi bölgede GATE lere tıkladığın zaman gözükmüyorsa o haritanın ID sini yazacaksın. ardından ; arama ekranında cıkan controlnpcID sini 10 ile çarpıyoruz ortaya cıkan sonucu SMD editor yardımı ile eklemek istediğin haritanın SMD dosyasını acıp. kontrolleri 10 ile çarptığında çıkan sonucu ekleyeceksin. yapamazsan; skype ekle yardımcı oluruz.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş