RedSquirrel 0 #1 Oluşturuldu: Ağustos 4, 2018 Üye adı: RedSquirrelAd ve Soyad: Kerim TONKAZÜlke / Şehir: Türkiye / SamsunHakkınızda kısa bilgi: 2006 yılından beri programlamaya meraklıyımdır ve kendimi bu bölümde geliştirerek ilerlemekteyim.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: KerimTonkazReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 12Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: PHP, VB.NET, C#Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Şuanda inernette sadece K.R.M DB v2 mevcut diğerleri silinmiş bulunmakta. Bunun dışında aktif olan sosyal medya projem var; https://geceyesozbirak.com/Ek Bilgiler: 2006 yılından 2010 yılına kadar kopvp ler ile içli dışlı olmuştum fakat daha sonra kendimi yazılımda geliştirmeye adadım ve iş güç derken bugünlere geldik. Ko yu özlediğimden dolayı pvp lere yeniden giriş yapmak istiyorum.IP Address:: 78.161.250.120 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ağustos 6, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ RedSquirrel, lütfen sosyal medya hesabınızı ekleyiniz yada www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine üyelik isminizi mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü herkese açık bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ağustos 6, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ RedSquirrel, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş