TrX 0 #1 Oluşturuldu: Temmuz 26, 2018 Ad ve Soyad: Mert ÖZGEN Sosyal Medya (zorunlu): https://www.linkedin.com/in/mert-%C3%B6zgen-39ab75146/ Yaş: 22 Meslek: Bilgisayar Mühendisliği Yaşadığınız Şehir: İzmir -KODevelopers'ı nereden bulduğunuz? +Google aracılığı ile şans eseri buldum ve üye olmadan biraz konulara ve içeriklerine baktım özellikle Assembly(fazla ilgiliyim) kısmı beni benden aldı. -İlgi alanlarınız: +Meslek gereği yazılım olmazsa olmaz bir ilgi alanım özellikle Assembly Programming. :) Tabii ki de Knight Online 2004 senesinden beri oyuncusu olduğum bir platform. Forumumuza neden üye olmak istediğiniz? Bilgi paylaştıkça çoğalır. :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Temmuz 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba TrX, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Temmuz 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ TrX, lütfen facebook adresinizi ekleyiniz yada www.faceobok.com/KODeveloper2017 adresine üyelik isminizi mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü herkese açık bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkür ederiz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Temmuz 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ TrX, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş