Netfarmko 0 #1 Oluşturuldu: Temmuz 19, 2018 Üye adı: NetfarmkoAd ve Soyad: MURAT ARTARÜlke / Şehir: TURKIYE ISTANBULHakkınızda kısa bilgi: Knight onli eye 9 yil once baslamis ve uzun zamanlar gm lik ve adminlik yaptim forumuzundan yararlanmak istiyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/murat.artar.758Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 9Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: DESTANYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Sq Source edit v.b Files duzenlemeleri.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Birçok sw de gm lik yaptim ve suan yeni acilicak farm sw nin adminligini yapiyorum.Ek Bilgiler: Neden üye olmak istiyorum : kENDİMİ gELİŞTİRMEK VE BİLGİLERİMİ BASKALARINA AKTARMAK İÇİNIP Address:: 78.181.33.127 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Temmuz 19, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Netfarmko, verdiğiniz facebook adresinin size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına herhangi bir mesaj atınız.Anlayışınız için teşekkür ederiz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Temmuz 19, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Netfarmko, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş