Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
piana

Oyuncuların LoL ya da DOTA'ya Geçmesinin Ardından Fikir Önerisi

Önerilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar, K2 Network, Gamerfist falan derken oyun iyice oynanmaz hale gelmişti. Oyunun kendi bacağına sıkmasının yanı sıra LoL ya da Dota'nın piyasaya girmesiyle Knight Online ciddi kan kaybetmeye başladı.
Şimdi benim birden aklıma gelen bir fikir var;

LoL oynayanlar ARAM modunu bilir.
Knight Online içine bir event olarak ARAM modunda bir pk türü eklemek mümkün müdür?

Detayları şu şekilde;
4 kişiden oluşan 2 takım halinde giriliyor, toplamda 8 kişi yani.
Dört kişi dar bir koridorda townda doğuyor.
Townun hemen önünde bir merkez monument var (savaştaki keeper gibi düşünebilirsiniz), monumenti koruyan 2 guard tower olacak ve guard towerler az vurup, damage yiyecebilecekler.

Bu monumentin 20 metre önünde ara monument var. Yine 2 guard tower tarafından korunuyor. HP'si merkez monumente göre daha düşük. Ama bu monumenti öldürmeden merkez monumente damage yapılamayacak.

Ara monumentin 20 metre ilerisinde ise ilk monument var.
İlk monument de 2 guard tower tarafından korunuyor, towerların menzili diğerlerine oranla daha düşük. Bu monument öldürülmeden ara monumente damage vurulamayacak.

Sizde bu şekilde bir event tutar mı? Ya da yazılması mümkün müdür?
Okuduğunuz için, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

LoL'den örnek ARAM modu: https://www.youtube.com/watch?v=CqEQvKY37pw

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Farklılıklar bence her zaman ilgi çeker ama önemli olan insanların bu oyundaki beklentisi ne neyi istiyor ? Kendimden örnek verecek olursak ben oyunun sade orjinal event ve görsel halini daha çok seviyorum 1299 dan aldığım zevki 21xx serverlerden alamıyorum. Ama tabi ki tamamen göreceli bir kavramdır çoğu insanda benim düşüncemim tam karşıtı olabilir. Ama farklılıklar güzeldir denemeye değer bence.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Pek programlama bilgim yok fakat yapılabilecek birşey gibi duruyor çünkü Battle Royale bile yapıldıysa bu hayli hayli yapılır benim düşüncem.Ve uzun senedir LoL oynayan birisi olarak ARAM tarzı veya Kristal Kayalık veya Uğursuz Koruluk tarzı haritalar oyuna eklenip event şeklinde yapılsa bence çok eğlenceli akitler geçirilebilir.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu olayın bire bir hali olmasa da benzeri zaten alt versiyon Bdw sinde yok mu? Ortadaki Monu yu kesmeden diğerine gidemiyorsun, harita dar koridor gibi, 8 er kişi giriyor vs. Bdw den ben bir farkını göremedim. Tek eksik Guard Tower yok :)

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Alıntı

Bu olayın bire bir hali olmasa da benzeri zaten alt versiyon Bdw sinde yok mu? Ortadaki Monu yu kesmeden diğerine gidemiyorsun, harita dar koridor gibi, 8 er kişi giriyor vs. Bdw den ben bir farkını göremedim. Tek eksik Guard Tower yok 🙂

 


quard eklemekde zor değil 🙂

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...