co3moz 82 #1 Oluşturuldu: Temmuz 8, 2018 Tekrardan selamlar, Bir süredir tbl dosyalarını okuma ve şifreleme konuları üzerinde çalışıyordum. 1886 şifrelemesinde bir problem var, açıkçası tbl okuma konusunda fazla vakit kaybettiğim için şimdilik bu konuda bir geliştirme yapmayacağım. Projenin kaynağını ilgili adresten bir kontrol etmenizi ve hatta pull request yapmanızı diliyorum. Planlarda düzenleme yapma da var. JSON formatında tbl'i çıkarabiliyorsunuz. İleri ki adımlarda stdin'den json bekleyip tbl oluşturmada yapmayı düşünüyorum. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Kolay gelsin, iyi çalışmalar 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #2 Temmuz 8, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler, bir ara bende uğraşmıştım fakat belli bir süre sonra debugger'dan takip edemiyorum.olay çok karmaşıklaşıyor:D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Temmuz 8, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim.. bi bakayim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #4 Temmuz 8, 2018 tarihinde gönderildi eline sağlık json olayı işime yarayacak. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #5 Temmuz 9, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kolpa2521 1 #6 Temmuz 10, 2018 tarihinde gönderildi tesekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #7 Temmuz 10, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #8 Temmuz 11, 2018 tarihinde gönderildi bakmak lazım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
penthos48 2 #9 Eylül 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #10 Kasım 13, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
resspaw 0 #11 Kasım 22, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
orkan 3 #12 Kasım 29, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler inceliyelim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
masum12 0 #13 Ocak 9, 2019 tarihinde gönderildi teşekürler hacı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
chupacabra 0 #14 Ocak 9, 2019 tarihinde gönderildi nasıl yapcaz bu işi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sabri786 0 #15 Ocak 13, 2019 tarihinde gönderildi eyvvvv Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
StootenGard 0 #16 Ocak 13, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #17 Ocak 16, 2019 tarihinde gönderildi Uğraşıp, paylaşan insan görmeyeli uzun zaman olmuş 🙂 eline sağlık Edit: Algoritma bilgin var, nodejs ile kısıtlama kendini. C++ öğrenip,directx ve UI mantığını anlarsan mevcut editorleri geliştirebilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
co3moz 82 #18 Konu Sahibi Ocak 16, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Uğraşıp, paylaşan insan görmeyeli uzun zaman olmuş 🙂 eline sağlık Edit: Algoritma bilgin var, nodejs ile kısıtlama kendini. C++ öğrenip,directx ve UI mantığını anlarsan mevcut editorleri geliştirebilirsin. Hocam, mevcut editorleri geliştirmenin hiç bir manası yok. c++, sdl zaten biliyorum. Bazı şeyler artık değişmeli. Bir desktop uygulaması yapmak isteseydim zaten electron ile yapardım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmmurat199 1 #19 Ocak 16, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #20 Ocak 17, 2019 tarihinde gönderildi Hocam, mevcut editorleri geliştirmenin hiç bir manası yok. c++, sdl zaten biliyorum. Bazı şeyler artık değişmeli. Bir desktop uygulaması yapmak isteseydim zaten electron ile yapardım. Bazı şeyler değişmeli eyvallah bunun için ben de çabaladım fakat editörleri webe aktarmanın geliştirici için bir anlamı yok ki. Kaldı ki Javacript ile Directx kullanmak performans açısından pek akıllıca değil. Demek istediğim; özellikle client tarafında Directx ile ciddi grafiksel iyileştirmeler yapılabilir, ayrıca Map editör vs de geliştirilebilir. Benimkisi naçizane bir öneri, tercih tabii ki senin. Başarılar diliyorum 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
co3moz 82 #21 Konu Sahibi Ocak 18, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Bazı şeyler değişmeli eyvallah bunun için ben de çabaladım fakat editörleri webe aktarmanın geliştirici için bir anlamı yok ki. Kaldı ki Javacript ile Directx kullanmak performans açısından pek akıllıca değil. Demek istediğim; özellikle client tarafında Directx ile ciddi grafiksel iyileştirmeler yapılabilir, ayrıca Map editör vs de geliştirilebilir. Benimkisi naçizane bir öneri, tercih tabii ki senin. Başarılar diliyorum 😄 Zaten mesajınızı öneri olarak gördüm, biraz sert gibi çıktım sanırım :D, Javascriptin performansı zannettiğiniz kadar kötü değil. Zaten yaptığım bir uif editör, amaç bir oyun yazmak olsaydı, webgl kullanabilirdim. Ki zaten dom based render yazmadan önce canvas based render yazdım. Daha performanslı olmasına rağmen onu devam ettirmedim. Temel neden bunun bir editör oluşu ve hızlı render yapmaktansa kullanıcı için daha fazla özellik sağlamasının önemli oluşu ve tüm bunların yanında development sürecinin kolay olması, yönetilebilir olması da önemli Bu proje ise deneysel bir üründü, TBL dosyalarını çözebilecek miyim diye şöyle bir göz gezdirdim. Baktım oluyor bir end-product olsun istedim. Şu konuya ekstra bir nokta daha eklemek istiyorum. Bir süredir web tarafında knight online 3d modellerinin render edilmesiyle ilgileniyorum. O yüzden bazı şeyler zannettiğinizden daha fazla potansiyele sahip olabilir. Beklemede kalın 🙂 (Webte GL performansını merak ediyorsanız. three.js'i inceleyebilirsiniz) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PALA 0 #22 Ocak 21, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
john7 0 #23 Ocak 28, 2019 tarihinde gönderildi Tekrardan selamlar, Bir süredir tbl dosyalarını okuma ve şifreleme konuları üzerinde çalışıyordum. 1886 şifrelemesinde bir problem var, açıkçası tbl okuma konusunda fazla vakit kaybettiğim için şimdilik bu konuda bir geliştirme yapmayacağım. Projenin kaynağını ilgili adresten bir kontrol etmenizi ve hatta pull request yapmanızı diliyorum. Planlarda düzenleme yapma da var. JSON formatında tbl'i çıkarabiliyorsunuz. İleri ki adımlarda stdin'den json bekleyip tbl oluşturmada yapmayı düşünüyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar tytytytyty Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GameKinq 7 #24 Şubat 4, 2019 tarihinde gönderildi tşk ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fsm64 0 #25 Şubat 4, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş