SitusInversus 0 #1 Oluşturuldu: Haziran 30, 2018 Üye adı: SitusInversusAd ve Soyad: Mürvet UzunÜlke / Şehir: Türkiye / İstanbulHakkınızda kısa bilgi: 24 yaşındayım.8 yaşımdayken okulumuzdaki bilgisayarı kurcalamaya başladım.Bu merakım hiç bitmedi başta donanımla başlamış olsamda yazılımı gördüğümde büyülendiğimi hissettim.11 yaşında knight online ile tanıştım birçok konuda beni geri bıraksada çok şey öğretti ve hala öğreniyoruz.Bu forumda çok öncedende vardım yeni bir hesap ile tam olarak gelmek istedim.Lisede çok çalışmamdan dolayı üniversiteye gitmeyi düşünmedim.Bu arada ismimi böyle koymamında bir sebebi var Situs Inversus Totalis olduğum için bu isimle devam etmek istedim.Dilimize çevrildiğinde Ters Organ gibi bir dönüşü var.Kalp sağda, karaciğer solda vs vs.Şimdilik bu kadar, tanışmak isteyen arkadaşlarım ilerleyen zamanda özel mesaj atabilirler.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: thekeopssFacebook adresiniz: thekeopssReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2005Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Emek nerede ben oradaYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: .NET C# , ASP.NET , ve 14 yılÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: YakındaEk Bilgiler: Situs Inversus TotalisIP Address:: 188.119.37.162 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Haziran 30, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, @ SitusInversus verdiğiniz facebook hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız. Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Temmuz 1, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ SitusInversus, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş