eno 3 #26 Mart 20, 2020 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #27 Mayıs 3, 2020 tarihinde gönderildi kontrol edeyim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #28 Mayıs 23, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aragaz 0 #29 Ekim 18, 2024 tarihinde gönderildi On 30.06.2018 at 03:53, OzkanOzdemir yazdı: O mantıkla çalışmıyor gözüm benim öyle 6 kaldırdım 5 ekledim 3 çıkardım 40 buldum MHP'nin 40. yılı kutlu olsun diye bir şey yok. Bir formülü var ona göre işliyor ona göre 6 ya bölüyor. Kullandığınız ITEM tabloları bana ait SerdarYavru angutuna vermiştim zamanında parayla satmış irispi etti ITEM tablosunu hangi akla hizmet verdiysem bende birinin aracılığıyla vermiştim her neyse durumun özeti şu. Item_Org_us.tbl içerisindeki aslında herkesin söylediği SellPrice sütunu SellPrice sütunu değil. SellType sütunudur. Şuan Item_Org_us.tbl içerisinde Max. aldığı değer 253 olduğu için Server tarafına byte olarak kullanabilirsiniz. Olayın mantığı şu eğer ki SellType 0 ise Item_Ext içerisinde SellRate sütunu var onunla beraber BuyPrice değerini çarpıyorsun. Daha sonra 6 ya bölüyorsun sana SellPrice değerini veriyor. SellType değeri 0 dan büyük ise olduğu gibi BuyPrice içerisinde ne yazıyorsa onu veriyorsun. 0 dan büyük dediğim bu değerler genellikle 1 oluyor. Bu itemler ise Gold Bar veyahut Silver Bar oluyor. SellType değeri 2 ise bu itemler Repair yapılmayan itemler oluyor. aşağıya formülünü veriyorum ona göre işlem yaparsınız. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. teşekkürler yararlı bilgiler için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş