Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
cacaa

NPC'ye İtem Satışında Sorun Var

Önerilen Mesajlar

On 30.06.2018 at 03:53, OzkanOzdemir yazdı:

O mantıkla çalışmıyor gözüm benim öyle 6 kaldırdım 5 ekledim 3 çıkardım 40 buldum MHP'nin 40. yılı kutlu olsun diye bir şey yok. Bir formülü var ona göre işliyor ona göre 6 ya bölüyor. Kullandığınız ITEM tabloları bana ait SerdarYavru angutuna vermiştim zamanında parayla satmış irispi etti ITEM tablosunu hangi akla hizmet verdiysem bende birinin aracılığıyla vermiştim her neyse durumun özeti şu.

Item_Org_us.tbl içerisindeki aslında herkesin söylediği SellPrice sütunu SellPrice sütunu değil. SellType sütunudur. Şuan Item_Org_us.tbl içerisinde Max. aldığı değer 253 olduğu için Server tarafına byte olarak kullanabilirsiniz.

Olayın mantığı şu eğer ki SellType 0 ise Item_Ext içerisinde SellRate sütunu var onunla beraber BuyPrice değerini çarpıyorsun. Daha sonra 6 ya bölüyorsun sana SellPrice değerini veriyor.

SellType değeri 0 dan büyük ise olduğu gibi BuyPrice içerisinde ne yazıyorsa onu veriyorsun. 0 dan büyük dediğim bu değerler genellikle 1 oluyor. Bu itemler ise Gold Bar veyahut Silver Bar oluyor.

SellType değeri 2 ise bu itemler Repair yapılmayan itemler oluyor.

aşağıya formülünü veriyorum ona göre işlem yaparsınız.

Gizli İçerik

• Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın.

teşekkürler yararlı bilgiler için

İletiyi paylaş

Sitelerde Paylaş

• Yeni Oluştur...