hblhbl 9 #1 Oluşturuldu: Haziran 28, 2018 http://i.hizliresim.com/Az5vlL.jpg Abilerim ne zman server kurmaya çalışsam bir şey eksik oluyor ve bu sefer önüne geçemediğim bir şey oldu. Bana server kurma 22xx(sadece kendimin girebileceğim deneme amaçlı) versionu kurmayı anlatabilecek var mı? yada en baştan olan bir videoyu(sql kurmadan başlayan) atabiliecek var mı ? Not: Mesaj Yazma banım var saat gece 4'te açılacak. Not2: Şimdiden Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Queen 19 #2 Haziran 28, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba; Sitemiz içerisinde ilgili kategorileri takip ederek de sorununuzun cevabını bulabilirsiniz. Fakat ben size görsel olarak bir yardımda bulunayım. Buradan izleyebilirsiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hblhbl 9 #3 Konu Sahibi Haziran 28, 2018 tarihinde gönderildi Tahminimden önce açılmış block.Teşekkürler video için.Serveri kurdum gayette güzel.Fakat bir sorum var.Bu yeni itemlerin kodlarını nerden bulabilirim? 1360 tan sonrası yok yani ne krowaz ne de utc var, 2083 versiyonda utc olduğundan bile şüpheliyim. yani bu kodları nerden bulabilirim ve maradonun ortasına yanlışlıkla 1000 troll shaman attım bunların hepsini birden yok etme yöntemi varmıdır? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #4 Haziran 28, 2018 tarihinde gönderildi Hizmetlerden bütün Windows SQL isimli işlemlerin çalışıyor olduğunu kontrol et , kapalı varsa aç hepsini. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Queen 19 #5 Temmuz 15, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTahminimden önce açılmış block.Teşekkürler video için.Serveri kurdum gayette güzel.Fakat bir sorum var.Bu yeni itemlerin kodlarını nerden bulabilirim? 1360 tan sonrası yok yani ne krowaz ne de utc var, 2083 versiyonda utc olduğundan bile şüpheliyim. yani bu kodları nerden bulabilirim ve maradonun ortasına yanlışlıkla 1000 troll shaman attım bunların hepsini birden yok etme yöntemi varmıdır?Merhaba;Bu kategoride sunucu kurulumuna yönelik yardımlaşma yapılmaktadır. İlk sorununuza gerekli çözümü sunduk. Hali hazırda diğer sorunlarınız için forumun ilgili kategorilerini kullanınız. Ayrıca forum kurallarını okumanızı öneririm. Forum konu başlığı, içeriği konu ile ilgili olmakla birlikte doğrudan yardım istemek yasaktır.Açıklama: Konu ile ilgili sorun çözüldüğü için konu kapatılmıştır. Diğer sorunlar için ilgili forum kategorilerinde forum kuralları dahilinde yardım isteğinde bulunabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş