alitr53 0 #1 Oluşturuldu: Haziran 27, 2018 Üye adı: alitr53Ad ve Soyad: Ali TurgutÜlke / Şehir: Türkiye / istanbulHakkınızda kısa bilgi: 28 yaşındayım, Evliyim. 11-12 senedir gerek pvp gerek usko geçmişim mevcut. Şu anda V21xx Pvp server işiyle uğraşıyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Matraqs.chocuqFacebook adresiniz: Sosyal medya kullanmıyorum. Malum evlilikte Sorunlar olabiliyor 🙂Referans olan üye:Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 11-12 senedirAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Şuanda usko oynamıyorum.Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Database düzenleme, web tasarım, client edit.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Daha önce bir çok kez pvp server açtım.Ek Bilgiler:IP Address:: 46.154.189.49 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Haziran 27, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ alitr53, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş