hblhbl 9 #1 Oluşturuldu: Haziran 25, 2018 Üye adı: hblhblAd ve Soyad: Çağatay AykarÜlke / Şehir: Türkiye/BursaHakkınızda kısa bilgi: 14 yaşımdayım 3 yaşımdan beri babamla Knight oynarım küçükken yanında cp bastığımı hatırlarım.Küçüğüm diye dalga geçmelerini istemediğim için 1998 yazdım profilime. 11 yıldır asas playeriyim arada başka joplarda oynadığım oluyor. Her nekadar 11 yıllık oyuncu olsamda hala beceremem asası :)E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Çağatay AykarFacebook adresiniz: Peyami Çağatay AykarReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 11 yıldırAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: genellikle pvp 2 yıldır pvp ye ara verdim uskoda oynuyorum arada bir pvp girerimYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: 5 sene önce kendi (10-20 userli) serverimde 3 kişi ile beraber gm oldum.Launcher girişi(GS,FB,BJK) gibi düzenlemeler yapmak için çalışıyorum ama daha acemiyim. pek yapamıyorum :)Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: GM oldumEk Bilgiler: Genellikle bu sitelere item to item gibi şeyler almak için girerim ama daha güzellerini burda buldum.Onun için kalıcı olmayı düşünüyorumIP Address:: 95.10.23.165 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Haziran 27, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ hblhbl, üyeliğiniz onaylanmıştır. Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz. Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş