asdfberk1 0 #1 Oluşturuldu: Haziran 24, 2018 Üye adı: asdfberk1 Ad ve Soyad: Berk Yılmaz Ülke / Şehir: Türkiye / Bursa Hakkınızda kısa bilgi: Kütahya Dumlupınar Üniversi'nde bilgisayar mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim. E-posta adresiniz: [email protected] Skype adresiniz: Kullanmıyorum. Facebook adresiniz: Kullanmıyorum. Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 6 Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Evet Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: Pvp Alemgame Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Basit olarak client, launcher ve giriş ekranı editleyebiliyorum. Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: Kendimi geliştirip birşeyler yapmak istiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba asdfberk1, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Haziran 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, @ asdfberk1 lütfen sosyal medya hesabınızı ekleyiniz.Kullanılmayan saçma sapan hesaplar kabul edilmeyecektir.Sosyal medya hesabınızdan www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız ve üyeliğinizin aktif olmasını bekleyiniz.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş