aithusa543 0 #1 Oluşturuldu: Haziran 24, 2018 Üye adı: aithusa543Ad ve Soyad: can canÜlke / Şehir: izmirHakkınızda kısa bilgi: İzmirde 3.sınıf iktisat öğrencisiyim. Bilişime merakım olduğu için ve sizin platformunuz KO üzerine olduğu için ekibin bir parçası olmayı umuyorum..E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: can canReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: --Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: basketbol oynuyorum..çeşitli enstrümanları çalabiliyorumÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: KO üzerine gerekli kaynakları sitenizde bulabileceğimi ve bendeki bilgileri buradaki arkadaşlarıma paylaşmayı umuyorum iyi çalışmalar..IP Address:: 176.33.246.199 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Haziran 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, @ aithusa543 lütfen sosyal medya hesabınızı ekleyiniz. Kullanılmayan saçma sapan hesaplar kabul edilmeyecektir. Sosyal medya hesabınızdan www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız ve üyeliğinizin aktif olmasını bekleyiniz. Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş