cacaa 117 #1 Oluşturuldu: Haziran 22, 2018 Source içerisinde BDW'ye dair her şey mevcut. BDW'de çalışıyor ancak BDW zamanı geldiğinde FT yazısı geçiyor. BDW'ye kayıt yapıyorum katılıyorum, zoneye ışınlandığında dağda sıkışmış bir şekilde doğuyor char. Bu sorunu nasıl çözebilirim?FT Yazısı SERVER_RESOURCE yazısı ile alakalı bunu biliyorum ancak kodunu nerden öğrenebilirim bunu bilmiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #2 Konu Sahibi Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi Resource kodları eksik olduğundan dolayı farklı Resource'yi çekiyormuş. Resource.h dosyasından Resource numaralarını öğrenip ekleme yaptım.Zone sorunu devam ediyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi Notice için SERVER_RESOURCE içinde numarası var ona Resource.h içerisinden bakarsın hangisi diye onu arattırır düzeltirsin. Işınladığı yere bak BDW başlayınca orada bir sorun olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #4 Konu Sahibi Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıNotice için SERVER_RESOURCE içinde numarası var ona Resource.h içerisinden bakarsın hangisi diye onu arattırır düzeltirsin. Işınladığı yere bak BDW başlayınca orada bir sorun olabilir. ZONE_INFO'da koordinatlar yanlış verilmiş sanırım bir göz atacağım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #5 Konu Sahibi Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi Sorun çözüldü. START_POINT'leri eklemeyi unutmuşum :)Resource'de alttan istediğim noticeyi attırabildim ama üstten geçen noticede hala Forgotten Temple'den bahsediyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #6 Konu Sahibi Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi FT'yi kullanımdan kaldıdım ve FT resourcelerini değiştirdim. Konu kapatılabilir :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş