Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Orçun

KO-DATA.COM | Profesyonel Oyun Sunucuları | Kodevelopers Üyelerine Özel %25 İndirim

Önerilen Mesajlar

reklam.png

Aksay Bilişim ve MyGameArea çatısı altında uzun yıllardır sizlere kurumsal ve oyun sunucuları (Counter Strike 1.6, Arma3, Multi Theft Auto, CS:GO,TeamSpeak3 vb.) çözümleri sağlamaktayız. 2017 ekim ayından bu yana KO-Data ismi altında sizlere hızlı ve güvenilir hizmet vermek adına Knight Online sunucularımızı aktif etmiş bulunmaktayız.

 


Hizmetlerimizde isteğe bağlı olarak Türkiye(DGN,SPD) ve Fransa(OVH) lokasyonlu sunucu sağlamaktayız. Türkiye lokasyonlu sunucularımızda saldırı koruması Voxility ve Mikrotik , Fransa lokasyonda ise OVH Game serisi sunucularımıza ek olarak Cisco ASA firewall ile sunucunuza sadece temiz trafik yansıtılmaktadır.
Hizmetlerimizin tamamında yurt dışı erişimi açık olup dünyanın her yerinden erişim imkanı mevcuttur.

Şuan için sadece v1299 server hizmeti vermekteyiz. Oyun işleyişinde önemli olan tüm dosya ve sistemler herhangi bir ek ücret gerektirmeden sunucularımızda standart olarak kurulu gelmektedir.


Standart Sunucu Masaüstü Görüntüsü
sunucumasaustu.jpg
Sunucularımız İle Gelen Standart Panel Görüntüsü
sunucupanel.png
Sunucularımız İle Gelen Standart Database Örnek Video

 


Knight Online Sunucu Paketlerimiz
paket.png
Not1: Fiyatlar standart olup sadece Kodevelopers üyelerine %25 indirim uygulanmaktadır.
Not2: Kendi dosyalarını kullanmak isteyen veya başka işlemler için sunucu ihtiyacı olan arkadaşlar paket fiyatlarının %40 altına sunucularımızı satın alabilirler.


İletişim Bilgileri
Web: Knight Online Sunucu Al,Knigh Online PVP,TeamSpeak 3 Kirala - Ko-Data.Com
Telefon: 0534 822 69 28
Skype: Kodatailetisim
Mail: [email protected]

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Biz Orcunla yaklasık 2 ay önce tanıştık, ben o zamanlar onun bu işi yaptığını bilmiyordum, bir db ile uğraşırken forumdan yardım konusu açmıştım, Orcun sağolsun eklemiş hemen skypedan yaklaşık 1-2 saat sorunumu çözmekle uğraşmıştı bende o kadar uğraştı diye kendisine ertesi gün bir kilo çiğ köfte ısmarlamıştım içimden geldi diye 😄
Şimdi ise iyi arkadaş olduk ve artık müşterisiyim, açık konuşmak gerekirse kendisi hem sunucuları ile alakadar oluyor hem birşey sorduğumuzda geri cevirmiyor geçte olsa mutlaka cevap veriyor her zaman.
Öte yandan diğer sunucu firmaları bu fiyatlara böyle sunucular vermiyorlar, Orçundan önce başka bir firmadan sunucum vardı ve aynı ücreti ödememe rağmen sunucumun özellikleri neredeyse yarı yarıyaydı. Üstelik isim vermeyeceğim ancak hepinizin bildiği bir firmaydı bu. Velhasıl kelam arkadaşlar;
1) Uygun fiyata;
2) Güclü sunucu
3) Sağdan soldan yok onu indireyim onu bunu şunu yapayım derdiniz olmadan hazır tertemiz dosyalar.

Bu arada @ Orçun başarılar arkadaşım 🙂

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

1299 server açıcak olan arkadaşların kesinlikle bu kişiyle konuşmasının gerektiğini düşünüyorum ortalıkta bir sürü saçma sapan adam var orçun hem kurulum hem destek üstüne içerisinde sunucu verip sorunsuz db panel vermeside ayrı bi olay başka kimse yapmaz bunu.

her şey iyi hoş ama reklam çok para para yok reklam veremiyorum yani param olsa reklam vericem ama para yok yani server açıyosanız rekla mparası ayırın neyyse reklam param yok yani

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...