BORNTOKILL 142 #1 Oluşturuldu: Mayıs 15, 2018 Arkadaşlar bir tane premium npc yaptım sorunsuz olarak premiumları kırdırıyorum ama şöyle bir durum oluyor Diyelim ki Exp Premium kırdırdım üstüne gidip Gold premium bastım 60 gün premium olarak görünüyor bunu nasıl engelleyebilirim premium üstüne premium basmasını ? teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #2 Mayıs 15, 2018 tarihinde gönderildi VIP üyelik alırsan anlatırım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #3 Konu Sahibi Mayıs 16, 2018 tarihinde gönderildi diğer forumlar gibimi oldu burasıda vip alcakmışım falan filan yanlış sularda yüzüyorsun orçun. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #4 Mayıs 16, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıdiğer forumlar gibimi oldu burasıda vip alcakmışım falan filan yanlış sularda yüzüyorsun orçun.Gereksiz alınmışsın kardeşim sadece takılıyordum.AlıntıE GIVE_PREMIUM 5 30 Bu evt kodu ile sorunsuz premium verebilirsin. Şuanda 30 günlük gold premium a göre ayarlı şekilde. 5 yerine premium id si 30 yerinede istediğin gün sayısını yazabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Konu Sahibi Mayıs 16, 2018 tarihinde gönderildi Gereksiz alınmışsın kardeşim sadece takılıyordum. Bu evt kodu ile sorunsuz premium verebilirsin. Şuanda 30 günlük gold premium a göre ayarlı şekilde. 5 yerine premium id si 30 yerinede istediğin gün sayısını yazabilirsin. eyw orçunda benim sorunum premium vermek değil hepsini zaten sorunsuz veriyorum hani gold premium veriyorum ya üstüne gidip exp premiumda basabiliyor adam böyle olunca 60 gün premium yüklenmiş oluyor ama ben istiyorum ki gold premium basınca birisi üstüne gidip hiç bir premium basmasın :) teşekkürler yinede Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #6 Mayıs 17, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıeyw orçunda benim sorunum premium vermek değil hepsini zaten sorunsuz veriyorum hani gold premium veriyorum ya üstüne gidip exp premiumda basabiliyor adam böyle olunca 60 gün premium yüklenmiş oluyor ama ben istiyorum ki gold premium basınca birisi üstüne gidip hiç bir premium basmasın :) teşekkürler yinede Bu kod ile verdiğinde bahsettiğin sorun olmaması gerekiyor bu kod ile mi veriyorsun? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #7 Mayıs 17, 2018 tarihinde gönderildi Bu kod ile verdiğinde bahsettiğin sorun olmaması gerekiyor bu kod ile mi veriyorsun? Orçun doğru söylüyor evt satırına eklemen gerek ama şunu da yapman gerek GİVE PREMİUM KISMINA Proc bunu belirtmen gerek if @control = 1 begin UPDATE TB_USER SET PREMIUMDAYS = GETDATE()+30, PREMIUMTYPE = 5 WHERE strAccountID = @id END Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
snmaster 18 #8 Mayıs 17, 2018 tarihinde gönderildi prosedürden engelleyebilirsin yada soacs ise evt'den IS_PREMIUM_USERile kontrol yaptırırsın.https://www.kodevelopers.com/1298-paylasim/373-soacs-evt-kodlari.html Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş