BORAN 1 #1 Oluşturuldu: Mayıs 6, 2018 Özet bilgi şöyle aslında, isim Boran, Yaş 27, 5 senedir özel bir şirkette yazılım geliştirme uzmanı olarak görev yapıyorum. KoDevelopers'a nasıl geldim diye soracak olursan, yanıt çok net, google üstünden arama yaparak. :) Geçmişte uzun süre oynayıp, pvplerin çıktığı zamanlarda bırakıp, şimdi tekrar başlayınca, dedim ki bu iş böyle olmaz, kazmayı vuralım. Sonuç olarak burdayım :):) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ BORAN aramıza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #3 Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba BORAN, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORAN 1 #4 Konu Sahibi Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler @ OzkanOzdemir hoşbuldum. :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
oktapus12 1 #5 Haziran 11, 2018 tarihinde gönderildi Hoşgeldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş