Joker97 19 #1 Oluşturuldu: Ağustos 11, 2017 Elinde Stabil 2117 Client olan var ise, paylasabilerse cok sevinirrim:D:(:p:o:);):rolleyes::confused::mad::cool::eek:hö:F:ok::little_emrah:. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi 1264 - 2159 Arası Bütün Patchler Bak @ EveryBodyFool arkadaşımız amele gibi yapmış uğraşmış bütün hepsini upload etmiş. Client dediğiniz şey görsellikten ibarettir, belli başlı şeyleri yerine koyduğunuz da direk oyuna gireceksiniz. - Belli başlı dediğim şeylere bir örnek UI_US.tbl hata veriyor elinde düzgün olan var mı? + Arkadaşım UI_US.tbl dediğin şey version version değişmesinden dolayı sende hata veriyor şifrelemesi değişmiyor sadece sütun sayısı değişiyor. Bu ne demek dersen daha açıklayıcı olayım oyuna ekledikleri yeni uif penceresini burası üzerinden KnightOnLine.exe ye gösteriyorlar. Üstteki sadece örnekti verdiğim linkten indirebilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
brock2834 2 #3 Temmuz 15, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı1264 - 2159 Arası Bütün PatchlerBak @ EveryBodyFool arkadaşımız amele gibi yapmış uğraşmış bütün hepsini upload etmiş.Client dediğiniz şey görsellikten ibarettir, belli başlı şeyleri yerine koyduğunuz da direk oyuna gireceksiniz. - Belli başlı dediğim şeylere bir örnek UI_US.tbl hata veriyor elinde düzgün olan var mı?+ Arkadaşım UI_US.tbl dediğin şey version version değişmesinden dolayı sende hata veriyor şifrelemesi değişmiyor sadece sütun sayısı değişiyor. Bu ne demek dersen daha açıklayıcı olayım oyuna ekledikleri yeni uif penceresini burası üzerinden KnightOnLine.exe ye gösteriyorlar.Üstteki sadece örnekti verdiğim linkten indirebilirsinTeşekkürler fakat bana client veya exe lazım.Vermiş olduğunuz linkte exe bulamıyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #4 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTeşekkürler fakat bana client veya exe lazım.Vermiş olduğunuz linkte exe bulamıyorum. tesekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş