devlet007 0 #1 Oluşturuldu: Mart 26, 2018 Üye adı: devlet007Ad ve Soyad: Nizamettin DinçerÜlke / Şehir: Türkiye / BoluHakkınızda kısa bilgi: Knight online oyuncusuyum. Yazılım geliştirme ile ilgileniyorum. Şuanki bilgim daha çok web alanındadır. Ama C++ ve SDL2 konusunda da kendimi geliştirmek istiyorum. Müzik dinlemeyi severim. Özellikle bass müziklerden daha çok hoşlanırım. İleride DJ olarakta çalışmak isterim.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/nizamettin.dincerReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: HTML, CSS, Javascript, PHP, C#(beginner)Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: Development konusunda kendimi geliştirmek istediğim için bu foruma üye olmak istiyorum.IP Address:: 213.74.172.226 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Mart 26, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş