bugraozcan 2 #1 Oluşturuldu: Mart 24, 2018 Arkadaslar Soacs v43 Kullanıyorum başka db de sorun yaşamıyorum Kullandıgım farklı db de soacs nin skilltime kodlarını girmeme rağmen oyunda skill attıgımda ebenezer kapanıyo .Sorunsuz database in magic tablolarını importladım fakat sorun yine düzelmedi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #2 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Eğer çalışan db den skill tablolarını almana rağmen sorun devam ediyorsa sorun başka yerde demektir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #3 Konu Sahibi Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi @ CerfiN skill basmadan gm charla 10 dakika kadar online oldum zone değiştirdim herhangi bir hata almadım fakat pot attıgımda skill bastıgımda ebenezer kapat hatası alıyorum baska deneyeceğim bir yol varmıdır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #4 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Anlatmak istediğim skill bastığın zaman o başka birşeyi tetikliyor olabilir. Çalışan db de ki prosedürleri kontrol et belki de skilleri kontrol eden bi mekanizma falan vardır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Mart 27, 2018 tarihinde gönderildi SQL Codes Prosedürleri ve Tabloları düzgünce gir sorun kalmaz İp ucu:CREATE başlayan prosedürler yeni bir prosedür ekleme anlamına gelir. ALTER ise olan bir prosedürün üstüne yazmak değiştirmek anlamına gelir Soacs v XXXX KodSQL GİR Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş