bywendi 0 #1 Oluşturuldu: Mart 24, 2018 Üye adı: bywendiAd ve Soyad: ahmet ayanÜlke / Şehir: TÜRKİYE/HATAYHakkınızda kısa bilgi: uzman çavuşum aynı zamanda knight online oyuncusu idim daha önce server açtım çok zamanlı olmadı işim geregi kapattım geri şimdi tekrar server açtım ama 21xx tercihim benim açtığım 1886v bu yüzden 21xx kurma peşindeyimE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: ahmet.ayannnReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 8 yılAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: usko,sultanwar,alemgame,uskogameYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: bilgisayar konusunda ileri derecede bilgiye sahibim oyun oynamyı sevdiğim için iyi bir knight online oyuncusuyumÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 176.234.68.39 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.562 Admin #2 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ bywendi, lütfen www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş