nxwile 180 #1 Oluşturuldu: Mart 23, 2018 Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Database ile sorunsuz oyuna giriş yapabilirsiniz arkadaşlar umarım işinize yarar ve başlangıç olarak en azından bişileri başarabiliceğinizin ilk adımı olur sizler adına NO= DB'den cok beklentiniz olmasın 1-2 saat uğrasıp sadece oyuna girebilicek kadar eklemeler yaptım ilerleyen günlerde güncellemeleri ile devam edicem şimdilik ilk adım bu :) 5 36 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #2 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler-- mesaja ek olarak --arşiv bozuk?!! 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Irresistible 33 #3 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi emeğine sağlık dostum, güzel paylaşım. 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #4 Konu Sahibi Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıemeğine sağlık dostum, güzel paylaşım. Rica ederim ne demek Seninde katkın var bu DB'de :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #5 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Saerd 0 #6 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi İyi görünüyor. Teşekkürler! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #7 Konu Sahibi Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıİyi görünüyor. Teşekkürler! Rica ederim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #8 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi cok guzel tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 31 #9 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler süpersin 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #10 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi bir bakalım.. teşekkürler..-- mesaja ek olarak --sql versionu nedir? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #11 Konu Sahibi Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıbir bakalım.. teşekkürler.. -- mesaja ek olarak -- sql versionu nedir? Sql version 2017 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #12 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Elinize saglik arkadaslar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fnesat12 9 #13 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi sen cok calıskan bir insansın bazen paylastgın şeyleri çalıyormuş gibi hissediyorum teşekkürler!-- mesaja ek olarak --ufak bir sorum olucak database backup bulamıyor ve restore etmiyor yardımcı olabilir misin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
onlineumut 27 #14 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntısen cok calıskan bir insansın bazen paylastgın şeyleri çalıyormuş gibi hissediyorum teşekkürler! -- mesaja ek olarak -- ufak bir sorum olucak database backup bulamıyor ve restore etmiyor yardımcı olabilir misin sql 2017de çalışmakta Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fnesat12 9 #15 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi ben sql kacta calısıp calısmadıgını sormadın neyse restore hatası alan arkadaşlara çözümüm var sorabilirler bu konu altından hallettim! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #16 Konu Sahibi Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıben sql kacta calısıp calısmadıgını sormadın neyse restore hatası alan arkadaşlara çözümüm var sorabilirler bu konu altından hallettim! Restore hatasını nasıl çözdüğünü anlatırsan yapamayanlara yardımcı olur Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yunustas10 0 #17 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi emegıne saglık kardesım devamını dılerım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #18 Konu Sahibi Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıemegıne saglık kardesım devamını dılerım eyw teşekkürler güle güle kullanın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xreal12x 5 #19 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoHesap 2 #20 Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Eline sağlık. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #21 Konu Sahibi Mart 24, 2018 tarihinde gönderildi rica ederim arkadaşlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #22 Mart 25, 2018 tarihinde gönderildi Elinde uyumlu exe ve datasi olan verebilir mi acaba arkadaslar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #23 Konu Sahibi Mart 25, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıElinde uyumlu exe ve datasi olan verebilir mi acaba arkadaslar. nxwile Ekle beni kardeşim yardımcı olayım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #24 Mart 25, 2018 tarihinde gönderildi Thanks for sharing Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #25 Mart 25, 2018 tarihinde gönderildi sağol başkan kendim yaptığım dbyi kaybettim iyi oldu bu. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş