Jessie 0 #1 Oluşturuldu: Mart 15, 2018 Ad ve Soyad : Tolga Başkan Sosyal Medya : Kullanmıyorum , onun yerine reddit,stack overflow vs tarzı yerleri takip ediyorum Yaş 25 Meslek : Özel bir kurumda it bölümünde çalışıyorum. Yaşadığınız Şehir : istanbul KODevelopers'ı nereden bulduğunuz onlinehile İlgi alanlarınız , yazılım ve donanımın her alanı ilgi alanıma girer şu sıralar Learn C++ adresinden c/c++ derslerini takip ediyorum. Forumumuza neden üye olmak istediğiniz : game cheatleri hep ilgimi çekmiştir.Balık sahibi olmak değilde balığın nasıl tutulacağını öğrenmek ve öğretmek için. (varsa) referans olan üyemiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba Jessie, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.561 Admin #3 Mart 18, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Jessie, lütfen facebook hesabınızı ekleyiniz yada www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler.Not : Zorunludur yoksa üyeliğiniz onaylanmayacaktır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş