hola 0 #176 Mayıs 17, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
baba 1 #177 Mayıs 18, 2018 tarihinde gönderildi tyty Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ugurkontel 0 #178 Mayıs 20, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
furkanyilmazz 0 #179 Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi tşklerrrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
batursoylu 0 #180 Haziran 1, 2018 tarihinde gönderildi Beş mesaj sınırlaması varmış forumda. -- mesaja ek olarak -- Biraz daha yazalım ki içerik açılsın. Vizyona bak amk -- mesaja ek olarak -- Devam yazmaya -- mesaja ek olarak -- Deneyelim bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BySeLo 1 #181 Haziran 1, 2018 tarihinde gönderildi Poyraz bilişim ���� Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #182 Haziran 2, 2018 tarihinde gönderildi Bunu nasıl düzenleyeceyiz _ nerede _? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #183 Haziran 3, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı merhaba arkadaşlar @ nxwile paylaşmış oldugu bu src'nin pet datasında sorun var gameserver acmıyordu ben farklı bir src nin calısıcan pet kodlarını @ nxwile paylaştıgı src nin pet koduyla degiştirdim sorunsuz calısıyor eğer sizdede aynı sorun olursa aşağıda paylaştıgım kodları deniyebilirsiniz teşekkürler #pragma once class CPetTableSet : public OdbcRecordset { public: CPetTableSet(OdbcConnection * dbConnection, PetArray *pMap) : OdbcRecordset(dbConnection), m_pMap(pMap) {} virtual tstring GetTableName() { return _T("PET_DATA"); } virtual tstring GetColumns() { return _T("PET_SERIAL, PET_NAME, PET_EXP, PET_LEVEL, PET_STOMACH, PET_ITEMID, PET_CLASS"); } virtual bool Fetch() { _PET_DATA *pData = new _PET_DATA; int i = 1; uint32 ItemId; _dbCommand->FetchUInt64(i++, pData->m_Serial); _dbCommand->FetchString(i++, pData->strPetName); _dbCommand->FetchByte(i++, pData->iExp); _dbCommand->FetchByte(i++, pData->m_bLevel); _dbCommand->FetchByte(i++, pData->m_sSatisfaction); _dbCommand->FetchUInt32(i++, ItemId); _dbCommand->FetchByte(i++, pData->m_sClass); if (pData == nullptr) delete pData; return true; } PetArray * m_pMap; }; [/Code] nasıl yapacağımız konusunda benide aydınlatsaydın : ) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
thecooler 0 #184 Haziran 3, 2018 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dely_giby 0 #185 Haziran 4, 2018 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
conan0245 0 #186 Haziran 5, 2018 tarihinde gönderildi +++++++++++++ -- mesaja ek olarak -- eline sağlıkkkk Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sercanblk 0 #187 Haziran 5, 2018 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
piana 1 #188 Haziran 13, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler hocam, pet sistemi çalışıyor mu? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
papoy 0 #189 Haziran 17, 2018 tarihinde gönderildi sagol eyvallah 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sniper44 1 #190 Haziran 19, 2018 tarihinde gönderildi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bymurvet41 0 #191 Haziran 29, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler -- mesaja ek olarak -- sağolasın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
etc 0 #192 Temmuz 24, 2018 tarihinde gönderildi thankss Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
undead52 0 #193 Ağustos 7, 2018 tarihinde gönderildi +++++++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eyo18 2 #194 Eylül 28, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler -- mesaja ek olarak -- teşekkürler1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
j4ckal 0 #195 Ekim 1, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
heraoboy03 0 #196 Ekim 2, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nothingfailed 0 #197 Ekim 30, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #198 Kasım 13, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
twisted 1 #199 Aralık 11, 2018 tarihinde gönderildi ty very much Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mur034 0 #200 Aralık 19, 2018 tarihinde gönderildi kardeşim ben serverı kuramadım visual studio falan kurdum ama aı server exe login server exe ve game server exe falan yok içinde bende visualden açmaya çalıştım ama visualden falan anlamıyorum hiç yardımcı olurmusun ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş