awatar1212 0 #1 Oluşturuldu: Mart 7, 2018 Üye adı: awatar1212 Ad ve Soyad: Kağan Sağlam Ülke / Şehir: Türkiye/Antalya Hakkınızda kısa bilgi: Çok fazla oyuncu bir kişiliğim olduğundan zamanımı oyun oynayarak ve ufak programlamalarla harcıyorum. E-posta adresiniz: kagan.saglam07@ Outlook.com Skype adresiniz: kagan.saglam07_1 Facebook adresiniz: Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 Yıldır. Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Evet Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: Pravite Server Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Programlama ve bilgisayar olarak teknik destek. Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: Bu Forumda işime yaracayak veya benim işime yarayan bir bilgiyi paylaşacak konular olduğunu düşünüyorum bu yüzden bu foruma üye olmaya karar verdim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mart 7, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba awatar1212, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Mart 11, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ awatar1212, lütfen facebook hesabınızı ekleyiniz yada www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş