bulletproof06 0 #1 Oluşturuldu: Mart 7, 2018 Ağabeylerim kardeşlerim herkese merhabalar,Ben Ozan,25 yaşındayım,Ankaralıyım fakat Aksaray'da İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum.Biraz boş zamanım var ve Knight Online bağımlısı olduğum için multi client ararken bu adrese denk geldim.Yazılım ile ilgili paylaşımları gördüm ve yazılım geliştirmeye'de ilgim olduğu için sitenin bana bişeyler katabileceğini düşünüyorum.İlgi alanlarımın başında Oyun motorları(Unity3D),yazılım(c# başta olmak üzere),modelleme ve yabancı dil öğrenimine büyük ilgim var.Forum'u internette multi client ararken gördüm:) bu sebepten dolayı referansım bulunmuyor.Sosyal medya adresim: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. .İyi forumlar dilerim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mart 7, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba bulletproof06, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Mart 7, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, @ bulletproof06, verdiğiniz facebook hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Mart 7, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ bulletproof06, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bulletproof06 0 #5 Konu Sahibi Mart 7, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş