Equity 45 #1 Oluşturuldu: Mart 3, 2018 Srgame source v2125 build işlemini tamamladıktan sonra forumdaki versiyon yükseltme konusu : https://www.kodevelopers.com/gelistirme/3954-server-files-versiyon-yukseltme-2167-a.html ve Özkanın 2167 exe adlı konusu inceledm : https://www.kodevelopers.com/unpack-exe-paylasimlari/1413-2167-knightonlineexe-decrypt-amp-unpack-amp-bypass.html şuan fileslarda bir sorun yok açılıyor fakat ıd şifre yazdıktan sonra kalıyor : http://prntscr.com/imh5ny Usko client ile giriş sağlamaya çalışıyorum şuan 2167 yükseltmeden öncede aynı bu şekilde kalıyordu. (2167 yükseltmeden önce 2083 exe ile deniyordum aynı sorun devam ediyordu.) -Apexko clienti ile denedim aynı sorun devam ediyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardım edebilirmi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #2 Mart 3, 2018 tarihinde gönderildi version.h i 2167 yaptın mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Mart 3, 2018 tarihinde gönderildi G_PRIVATE_KEY ile alakalı bir sorun olabilir. Exe'den asmbly aracılığı ile g_private_key isteyip istemediğini kontrol et. %90 kullandıgın yeni exede bi key mevcut ve files bu keyi alamadığı sürece oyuna giremezsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #4 Konu Sahibi Mart 3, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıversion.h i 2167 yaptın mı ? Evet http://prntscr.com/imi01j Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #5 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi yükseltmede düzenlediğin yerlerin resmini atarsan yarın bakacağım muhtemelen o kısımlarda bir problem var bende aynı src yi kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #6 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıyükseltmede düzenlediğin yerlerin resmini atarsan yarın bakacağım muhtemelen o kısımlarda bir problem var bende aynı src yi kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CoderTr 13 #7 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi loginhandler i Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. seklinde guncelleusko clientle dene olması gerekiyorTesekkurler iyi calısmalar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #8 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıloginhandler i void CUser::VersionCheck(Packet & pkt) { Packet result(WIZ_VERSION_CHECK); result Send(&result); } sekilde guncelle user.cpp if (command == WIZ_VERSION_CHECK) { VersionCheck(pkt); return true; } else if (m_strAccountID.empty()) { if (command == WIZ_LOGIN) LoginProcess(pkt); return true; } seklinde guncelle usko clientle dene olması gerekiyor Tesekkurler iyi calısmalar Bu şekilde güncelledim sorun aynı hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #9 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi void CUser::VersionCheck(Packet & pkt) { Packet result(WIZ_VERSION_CHECK); /* string strAccountID; int16 unk = pkt.read(); // -1 pkt >> strAccountID; if (strAccountID.empty() || strAccountID.size() > MAX_ID_SIZE) return; */ result Send(&result); } Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #10 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Özelden teamviever ver bakayım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #11 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi [HIDE][/HIDE]AlıntıÖzelden teamviever ver bakayım. Hocam suan isteyim 4-5 gibi evde olucam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fonzz 22 #12 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi @ Equity Dostum emin misin herşeyi sorunsuz yaptığına ? Çünkü ben de yakınıyodum. @ DaTaTrx gösterdi hatamı [emoji23] en baştan birebir yap bence tekrardan bi de log dosyalarına bak bi nerde hata veriyo. Ayrıca derledikten sonra exeden açma server filesları bence. Direk source halindeyken tek tek aç hatayı nerde aldığını görebilirsin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CoderTr 13 #13 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Loginhandlerin en son halini atarmisin bi hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #14 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıLoginhandlerin en son halini atarmisin bi hocam Buyur hocam #include "stdafx.h" void CUser::VersionCheck(Packet & pkt) { Packet result(WIZ_VERSION_CHECK); /* string strAccountID; int16 unk = pkt.read(); // -1 pkt >> strAccountID; if (strAccountID.empty() || strAccountID.size() > MAX_ID_SIZE) return; */ result Send(&result); } void CUser::LoginProcess(Packet & pkt) { // Enforce only one login request per session // It's common for players to spam this at the server list when a response isn't received immediately. if (!m_strAccountID.empty()) return; Packet result(WIZ_LOGIN); std::string strAccountID, strPasswd; pkt >> strAccountID >> strPasswd; if (strAccountID.empty() || strAccountID.size() > MAX_ID_SIZE || strPasswd.empty() || strPasswd.size() > MAX_PW_SIZE) goto fail_return; CUser * pUser = g_pMain->GetUserPtr(strAccountID, TYPE_ACCOUNT); if (pUser && (pUser->GetSocketID() != GetSocketID())) { pUser->Disconnect(); goto fail_return; } result m_strAccountID = strAccountID; g_pMain->AddDatabaseRequest(result, this); return; fail_return: result Send(&result); } Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CoderTr 13 #15 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Hocam onun bi yedegini al bi txt ye kopyala ve benim verdigimle komple degistir sadece benim verdigimi yaz olmazsa txtden duzeltirsin ben sana verdigim sekilde kendi sourcumda kullaniyorum hic sknti yok Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #16 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıHocam onun bi yedegini al bi txt ye kopyala ve benim verdigimle komple degistir sadece benim verdigimi yaz olmazsa txtden duzeltirsin ben sana verdigim sekilde kendi sourcumda kullaniyorum hic sknti yok Tamam hocam yedegi aldm bekliyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #17 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Bu exeyi kullanıp dener misin ? Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #18 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi @ OzkanOzdemir yardımıyla sorunu çözdük. LoginSessionda Lisans kalmış bu yüzden ıd şifreden sonra kalıyordu.Sorun için yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cngzclk 2 #19 Ekim 30, 2018 tarihinde gönderildi Equity aynı problemı bnde yasıyorum sunda OzkanOzdemir'in sana sundugu cozumu benımle paylasırmısın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ahmetdal 0 #20 Kasım 6, 2018 tarihinde gönderildi Faydali bir thread. Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asiladam 1 #21 Ocak 27, 2019 tarihinde gönderildi bendede olmadı arkadşalar 22xx kullanıyorum ama giremiyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş