DaTaTrx 47 #1 Oluşturuldu: Mart 2, 2018 sağ üst köşedeki premium görseli kayboldu version yükselttikten sonra neden olabilir arkadaşlar ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #2 Mart 2, 2018 tarihinde gönderildi premium tekrar al dene bakam cıkıp kayboluyo mu dene.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #3 Konu Sahibi Mart 2, 2018 tarihinde gönderildi konu tarafımdan cozulmustur tesekkurler kapatılabılır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Mart 2, 2018 tarihinde gönderildi "konu tarafımdan cozulmustur tesekkurler kapatılabılır."Sorun neymiş??Nasıl çözdün??Sen yardım konusu açarken başkalarının seni düşünmesini bekleyip sana yardım etmelerini umuyorsun.Gel gelelim ki sen sorunu çözdüm kapatın konuyu ihtiyacım kalmadı diyorsun? 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #5 Konu Sahibi Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı"konu tarafımdan cozulmustur tesekkurler kapatılabılır." Sorun neymiş?? Nasıl çözdün?? Sen yardım konusu açarken başkalarının seni düşünmesini bekleyip sana yardım etmelerini umuyorsun. Gel gelelim ki sen sorunu çözdüm kapatın konuyu ihtiyacım kalmadı diyorsun? version yükseltme esnasında oluşan eksiklik sebebi ile oluşmuş bir hata tekrar düzenlediğimde sorun çözüldü. Yardım konusuna gelince tabiki diğer bilen arkadaşların düşüncelerini almak için açıyoruz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş