likoll__ 0 #1 Oluşturuldu: Şubat 19, 2018 Üye adı: likoll__Ad ve Soyad: engin yavuzÜlke / Şehir: elazığHakkınızda kısa bilgi: kırtasiye işiyle uğraşıyorum evliyimE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: yokFacebook adresiniz: yokReferans olan üye: yokNe kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 15Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: yeni başlayacamYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: sakin kendi halimde biriyim üstün bir yeteneğim yokÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: knightonline serverEk Bilgiler: daha önce server kurmuştum bazı olumsuzluklardan dolayı bırakmak zorunda kaldım tekrar kurmaya karar verdim sitenizdeki bilgilerden faydalanmak istiyorum teşekkürler iyi çalışmalar.IP Address:: 88.228.205.213 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.562 Admin #2 Şubat 21, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, @ likoll__ lütfen sosyal medya hesabınızı ekleyiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş