Fonzz 22 #1 Oluşturuldu: Şubat 18, 2018 Üye adı: Fonzz Ad ve Soyad: Şenol ÇAYIR Ülke / Şehir: İzmir Hakkınızda kısa bilgi: Orta seviye bilgi ile Database edit ve Source geliştirme ile uğraşıyorum. Genelde local server açar üzerinde geliştirme yaparım. İyi derecede C# ve Visual Basic bilgisine sahibim. Orta derece Visual C ++ biliyorum. Bunun dışında Php ve html ile uğraşıyorum. E-posta adresiniz: fonzie.sladin25@ Outlook.com Skype adresiniz: live:fonzie.sladin25_1 Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/Sladin Referans olan üye: Yok Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 11 yıl Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Evet Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: Manes Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: C++ Orta derece , C# ve Visual Basic iyi derece bilgi sahibiyim. Makro ve bot yapımlarıyla ayrıca source geliştirme ile uğraşıyorum. Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: IP Address:: 88.236.211.223 ( Şuanda bir cafedeyim. Ev ip adresimi eve geçince ekliycem tekrar. ) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Şubat 18, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba Fonzz, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Şubat 18, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Fonzz, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fonzz 22 #4 Konu Sahibi Şubat 18, 2018 tarihinde gönderildi Hoşbulduk teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş