byxox 67 #1 Oluşturuldu: Şubat 11, 2018 Arkadaşlar merhabalar2083 sourceyı 2167 'ye yükselttim sorunsuz oyuna gırıyorum ve tüm özellikler sorunsuz aktiftir.Anlamsızca DC problemı yasıyorum debug modda actım şu hatayı alıp dc oluyorumhttps://prnt.sc/id5glpdaha sonrahttps://prnt.sc/id5gqgGameserver log 'a baktıgımda[ ODBC Error - 11.2.2018 15:18:56 ] ] Source: SELECT Fame, [Level], Class, strMemo, dtUpdateClan FROM USERDATA WHERE strUserID = ? Error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver]Bağlantı diğer bir hstmt sonuçları ile meşgul Description: Failed to execute statement.(gameserver.ını de ACCOUNT_MARS=1 sekılde mars ayarlıdır )bu hata gorunmektedır.bu sekılde dc oluyor neden olabılır acaba nereye bakmalıyım?Yardımcı olabılırsenız cok sevınırımIyı calısmalar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi @ byxox Ben sana kaç kere yazdım.. Breakpoint koy her yerde dene... yardım yardım sürekli anlamıyorsun ki. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #3 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı@ byxox Ben sana kaç kere yazdım.. Breakpoint koy her yerde dene... yardım yardım sürekli anlamıyorsun ki. İnsanları sürekli kendinden küçük görmeyi ne zaman bırakacaksın bilmiyorum , belli ki senin dediklerini anlamamış ve burdan yardım istiyor neden herşeye böyle muhalefet olma çabası içindesin ve neden herşeyi herkesten çok biliyormuş gibi konuşuyorsun onu bir türlü anlayamadım ? 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Konu Sahibi Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı@ byxox Ben sana kaç kere yazdım.. Breakpoint koy her yerde dene... yardım yardım sürekli anlamıyorsun ki. Hemşerım zaten olsa yapardık anlamadıgımız için sorduk Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #5 Şubat 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıİnsanları sürekli kendinden küçük görmeyi ne zaman bırakacaksın bilmiyorum , belli ki senin dediklerini anlamamış ve burdan yardım istiyor neden herşeye böyle muhalefet olma çabası içindesin ve neden herşeyi herkesten çok biliyormuş gibi konuşuyorsun onu bir türlü anlayamadım ?Neyi anlamadığı için söylüyorsun heralde sürekli bende skype aynısı soruyor. Kaç kere söyledim yapmadı. Bunu neyle konuşturuyorsunuz benle ?-- mesaja ek olarak --AlıntıHemşerım zaten olsa yapardık anlamadıgımız için sordukBak canım kardeşim.Dc yemesi poblemin.1. User.cpp update(); kontrol et2. Socket bağlantısı dc yemesi varsa değiştir dene.3. Game loginhandler.cpp version bi kontrol et.4. Visual stud ALT + F disconnect bunu ara disconnect gizle dene.5. Handle Packet deki 1 tanesi gm haberleşme oyundaki Opcode koy dene..Bu kadar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #6 Şubat 12, 2018 tarihinde gönderildi 2167 Exe Kendinmi Bypass Ettin Yoksa birimi Etti Sana Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #7 Konu Sahibi Şubat 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı2167 Exe Kendinmi Bypass Ettin Yoksa birimi Etti Sana Özkan ın forumda paylaştığı exe dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #8 Şubat 12, 2018 tarihinde gönderildi attığın fotoda WIZ_SPEEDHACK_CHECK paketi geldikten sonra bağlantın kapatılmış yani disconnect atmışvoid CUser::SpeedHackTime(Packet & pkt)buraya break point koy neden dc attığını bulursun Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #9 Şubat 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı2167 Exe Kendinmi Bypass Ettin Yoksa birimi Etti Sana KO.exe ben paylaştım en başta sorun vardı 1-2 yer eksik kalmış onları da düzelttikten sonra forumdaki çoğu üyeye denettim. Herhangi bir sorun yok KO.exe için şuan hatırladıklarımdan @ goto566 niyazi vardı saatlerce test eden ve sorunla karşılaşmayan. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş