kskndr 0 #1 Oluşturuldu: Şubat 9, 2018 Ad ve Soyad : SİNAN KESKENDİR Sosyal Medya : Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Meslek : ÖĞRENCİ Yaşadığınız Şehir : İSTANBUL KODevelopers'ı nereden bulduğunuz :Devilycrafy'nin sitesinde dolanırken gördüm. İlgi alanlarınız : Knight Online Tbl, Koxp gibi birçok şey :D Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Uzun zamandır Knight Online oynuyorum ve sizinde Knight Online engellerini ortadan kaldırdığınızı görünce üye olma gereğinde bulundum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Şubat 9, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba kskndr, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Şubat 9, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, verdiğiniz facebook hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı lütfen www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese açık" şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Şubat 21, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ kskndr, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kskndr 0 #5 Konu Sahibi Şubat 21, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederim. Hoş buldum :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş