maksen2 0 #1 Oluşturuldu: Şubat 7, 2018 Üye adı: maksen2Ad ve Soyad: Ümit ÜrünÜlke / Şehir: Türkiye / BursaHakkınızda kısa bilgi: Yaşım 24 Bursa'da yaşıyorum evliyim 12 yıldır knight online oynuyorum tüm gün pc basındayım tek hobim knight :)E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: ümit sultan ürünReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 12Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Yetenek olarak pek görmesem beceri olarak Knight Online üzerine Grafik tasarım yapıyorum Video Banner panel tasarım client tasarım facebok tasarım launcher tasarım kısacası knight online üzerine tüm tasarımlarÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Bilgisayara format attıgım icin henüz calısmalarımın yedeklerini almadım en kısa sürede kodevelopers' web panel paylasım bölümünde panel - client - ve launcher tasarımlarımı paylasacagımEk Bilgiler: IP Address:: 212.133.235.180 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Şubat 7, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ maksen2, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş