Nero 867 Admin #1 Oluşturuldu: Temmuz 26, 2017 İnternette gezinirken buldum nedir bu bilmiyorum odebe kim bilmem, @ nxwile / @gonullu2 isimleri geçiyor. Bunlarda benim eskiden tanıdığım kadarıyla yazılımdan anlamayan kişiler kendilerini geliştirdiler ise bilmiyorum. @ ANDERSONXL16 yardım etmiş herhalde çoğu şeyine zamanında benim kaynak kodlar üstünde de güncellemeler yapıp fixlemişti çoğu şeyi Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Spoiler Hello, I am Obede, I live in Brazil, and I love this game KnightOnline ... so I started to study a little programming in C ++ with the help of AndersonXL16, I thank this friend a lot, he has help whenever I need ... no I know a lot, just the basics, and I have developed a source with a more updated version ... in October 2016, a Turk known as "Can Sara", he cheated on me and robbed me of a project he was doing, so he shared with many ... this source is a copy of my stolen project, there are several copies spread over the internet and each person makes changes to this code, but the basics are the same ... I have a friend who is testing my current files in this game Latinko as BETA ... 4 11 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim bi bakim neler var. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi Bi ara x-laz'ın yedirmeye çalıştığı soruce lar olabilir bi bakalım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi Odebesi aynı src beziyor.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #5 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nizarss 22 #6 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi arşive aldım 5 sene sonra birine lazım olabilir xd 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #7 Konu Sahibi Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi ahahahah Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kosp51 8 #8 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Joker97 19 #9 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürşer Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vanhelsingxx 20 #10 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi En Bastakı Ssde Ben Varım Hatırlıyorum O Günü İsmini Tam Hatırlayamadıgım Bi arkadas srgameyi Kendisinin Yaptıgını Ve Düzenlemelerin Dewam Ettigini Söylemisti O Ara Girip Bakınmıstım. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakanguler 0 #11 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler source obedeye ait bence Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
55Obede 8 #12 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Hello, I am Obede, I live in Brazil, and I love this game KnightOnline ... so I started to study a little programming in C ++ with the help of AndersonXL16, I thank this friend a lot, he has help whenever I need ... no I know a lot, just the basics, and I have developed a source with a more updated version ... in October 2016, a Turk known as "Can Sara", he cheated on me and robbed me of a project he was doing, so he shared with many ... this source is a copy of my stolen project, there are several copies spread over the internet and each person makes changes to this code, but the basics are the same ... I have a friend who is testing my current files in this game Latinko as BETA ... 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asilkan 4 #13 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler fakat bu sourceler [2125] Server Files + Database (No Source) denilmiş uyumlumudur acaba bununla geliştire bilirmiyiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #14 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Yazık Oldu OBEDE ye Can sarra Güvenmeseydi Keşke Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #15 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Seris 6 #16 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #17 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Konuya ben açıklık getireyim srcler bana ait srcnin ASIL SAHİBİ İSE OBEDE'DİR . Bu kaynak kodlarını bir ara geliştiriyordum daha sonra bıraktım vede selcuk isimli dolandırıcı arkadasa yalvar yakar nolur at lütfen bilmem ne gibi demesi üzerine ona yollamıstım oda ben yaptım benim bilmem ne diyerek ortalığa yaydı 🙂 ilerlemiş bir proje değil bekletiniz fazla olmasın yinede üstünde uğrasılırsa güzel şeyler cıkabilir . bir ara konuya bug list eklerim 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Seris 6 #18 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Konuya ben açıklık getireyim srcler bana ait srcnin ASIL SAHİBİ İSE OBEDE'DİR . Bu kaynak kodlarını bir ara geliştiriyordum daha sonra bıraktım vede selcuk isimli dolandırıcı arkadasa yalvar yakar nolur at lütfen bilmem ne gibi demesi üzerine ona yollamıstım oda ben yaptım benim bilmem ne diyerek ortalığa yaydı 🙂 ilerlemiş bir proje değil bekletiniz fazla olmasın yinede üstünde uğrasılırsa güzel şeyler cıkabilir . bir ara konuya bug list eklerim 🙂 Merhabalar, Hocam ben sizi geçen seneden "ismi lazım değil" forumundan tanıyorum ve çalışmalarınızı görmüştüm fakat bir takım çevreden duyumuma göre Can diye biri varmış yaşı baya büyüktü sanırım onun yardımlarıyla ve 2-3 kişinin el uzatmasıyla belli bir noktaya gelinmiş bir başarı. Burada sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın fakat "Bu src bana ait" kelimesine eklenti yapmanızı ve yardım edenlerin isimlerini yazmanızı tavsiye ederim. Not : Verilen site reklam içerikli olarak algılanıyorsa lütfen kaldırınız Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #19 Konu Sahibi Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi anlaşılan odebe'yi, can sara isimli bir arkadaş dolandırmış ve bu projeyi çalmış ve bir çok kişiye para karşılığında satmış Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #20 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #21 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi teserkkerrrrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zudokuxd10 3 #22 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi socket system works? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #23 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhabalar, Hocam ben sizi geçen seneden "ismi lazım değil" forumundan tanıyorum ve çalışmalarınızı görmüştüm fakat bir takım çevreden duyumuma göre Can diye biri varmış yaşı baya büyüktü sanırım onun yardımlarıyla ve 2-3 kişinin el uzatmasıyla belli bir noktaya gelinmiş bir başarı. Burada sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın fakat "Bu src bana ait" kelimesine eklenti yapmanızı ve yardım edenlerin isimlerini yazmanızı tavsiye ederim. Not : Verilen site reklam içerikli olarak algılanıyorsa lütfen kaldırınız Projeye yardım edenlerin isimlerinin tek tek yazılı olduğu link hala duruyor dostum 🙂 ismi lazım olmayan forumda onuda görmüş olman gerek 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #24 Temmuz 28, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
grelbigel 1 #25 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş