fnesat12 10 #1 Oluşturuldu: Şubat 4, 2018 Emir Kutay Koçak Instagram; emrkutay facebook; https://www.facebook.com/emirkutay.kocak.9 yas ; 25 Meslek ; Muzisyen sehir ; Frankfurt am Main KoDevelopers ı internette knight online kaynak kodlarını araştırırken yıllar önce bulmuştum. Ilgi alanımım ; Bilgisayar Knight Online uzerinden yeni daha gelişmiş bir oyun yapmak istiyorum. Daha önce Longh0rn, şevki ile beraber 1299 dosyalarını ve ilk serverı açan insanlarız. Umarım şevki bunu hatırlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Şubat 4, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba fnesat12, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Şubat 4, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, lütfen facebook hesabınızın size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına herhangi bir mesaj atınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Şubat 5, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ fnesat12, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Horizon 9 #5 Şubat 7, 2018 tarihinde gönderildi Forumda benden başka müzisyenler de olmaya başladı :) Hoşgeldin dostum,iyi forumlar. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş