Zelord 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 26, 2018 Üye adı: ZelordAd ve Soyad: Mustafa TokÜlke / Şehir: BalıkesirHakkınızda kısa bilgi: 1991 balıkesir dogumluyum. Bilgisayar Programcılıgı Mezunuyum. C ve C# dillerini orta düzey biliyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: Sosyal Medya Kullanmıyorum.Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: Yaklaşık 2 yıldır.Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Stemko CypherYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Orta düzey C ve C# biliyorum.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 5.47.153.190 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 28, 2018 tarihinde gönderildi Lütfen sosyal medya hesabınızı ekleyiniz.www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine sosyal medya hesabınız ile herhangi bir mesaj atınız.[HIDE-POSTS=99999]https://www.kodevelopers.com/multi-user/3491-riddler-isimli-uye-birden-fazla-hesap-kullanmakta.html[/HIDE] Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş