Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
Misafir

XirTR kimdir?

Önerilen Mesajlar

Guest XirTR
Üye adı: XirTR

Ad ve Soyad: Mustafa Ülkü

Ülke / Şehir: Antalya

Hakkınızda kısa bilgi: Memleketim antalya, burdurda yaşıyordum 3 sene önce antalyaya geri döndük ailecek göç ettik, yaklaşık 2012 den beri knight online oynuyorum ve ara sıra vakit buldukça iş güçten forumlara bakıyorum tanınan birisi değilim çok.

E-posta adresiniz: [email protected]

Skype adresiniz: mustafa.ulkuxir

Facebook adresiniz: kullanmiyorum

Referans olan üye:

Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 2012 yılından bu yana hem oynuyorum aradada böyle platformlara bakınıyorum

Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Yes

Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: GORDION

Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: bu camiada pek tanınmayan ama kendi çapında boş durmayan bir insanım Sürekli paneller dbler yeni denemeler eventler görevler ıvır zıvır... Profosyonel olduğum söylenemez ama çok şükür şu güne kadar başlayıp yarım bıraktığım bir iş olmadı... Database üzerine çalışmalarım baya eskiye dayanıyor ama tam şu tarih desem yalan olur... Knight online açışından eskiye özlem duyanlardanım... Knight a başladığım dönemler (mage 45 lerinin alan içindeki herkesin üzerinde 51 patlaması olduğu zamanlar) daha eğlenceliydi herşeyi.. 60 ı geç eline bi cb +6 üzerine 7 fp set ve cz nin hakimisin çok eğlenceliydi yani...

Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Birazcık grafik tasarlama yeteneğim var yetenek demeyelim de yapıyorum yani ps filan Yeni yeni vbasic ile uğraşıyorum ama daha gram ilerleme yok olmuyo yani bi bot yazdım onu becerebildim ama o kadar.

Ek Bilgiler:

IP Address:: 176.43.188.191

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Admin

[HIDE-POSTS=999999]
Bir saat önce Selçuk Çukur andavalı foruma üye olmaya çalıştı sonra modeme reset attı gitti geldi başkasının ismi ile üye oluyor şuan.

https://www.kodevelopers.com/multi-user/3143-xlaz-isimli-uye-birden-fazla-hesap-ile-kayit-oldu.html

https://www.kodevelopers.com/multi-user/3144-patitiko-isimli-kullanici-daha-onceden-kayit-yapilmis-bir-ip-adresi-uzerinden-kaydoldu.html

Bir diğer husus bu çocuk antalyada burdurda yaşıyor ama istanbuldan bağlanıyor selçuk çukur da öyle yani buradan anlaşılıyor. Ayrıca bu çocuk neronlineworld üyeydi söylerdi eskiden takılıyordum tameri özkanı tanıyorum diye her neyse.

Başka bir husus daha 2012 yılında neronlineworlde açılmış konuyu copy paste olarak buraya aktarıyor kafasını sktiğimin. Aşağıdaki de neronlineworld zamanı açılmış konu.


Merhaba.

Ben Mustafa ÜLKÜ
Memleketim Antalya
Burdurda yaşıyorum.

Arkadaşlar bu camiada pek tanınmayan ama kendi çapında boş durmayan bir insanım :) Sürekli paneller dbler yeni denemeler eventler görevler ıvır zıvır... Profosyonel olduğum söylenemez ama çok şükür şu güne kadar başlayıp yarım bıraktığım bir iş olmadı...

Database üzerine çalışmalarım baya eskiye dayanıyor ama tam şu tarih desem yalan olur... Knight online açışından eskiye özlem duyanlardanım... Knight a başladığım dönemler (mage 45 lerinin alan içindeki herkesin üzerinde 51 patlaması olduğu zamanlar) daha eğlenceliydi herşeyi.. 60 ı geç eline bi cb +6 üzerine 7 fp set ve cz nin hakimisin :) çok eğlenceliydi yani...

O yüzden yapmaya çalıştığım her çalışma da hem biraz eskiye götürüp hem de yeninin güzelliklerini göstermeye çalışıyorum... Tabi değeri biliniyo mu yook :) Ama ben pes etmiyorum çalışmaya devam... Herkesin beğenebileceği birşey ortaya koyana kadar da devam edeceğim inşallah :)

Realden bahsedecek olursak.. Bu sene liseyi bitirdim.. Imam hatip lisesi... Çok dini bi kişilik değilim ama imam hatip okuduk yine de öyle nasip oldu :) Neyse ygs de iyi bir puan çıkarmama rağmen bir üni ye gidemedim. Müdürümün not ortalamalarımı girmeyi unutması ve sisteme 0 olarak geçişi yüzünden... 1 sene daha hem ygs çalışmaları hem trko çalışmaları devam edicek :)
Din kültürü öğretmenliği istiyorum ama hayırlısı artık olursa nasip...

Real den pek kopuk yaşamıyorum trko işleriyle yoğun uğraşsam da... Arkadaşlarımla takılıyorum yoğun olarak kız arkadaşımlayım vs... Hayattan kopuk değilim yani :) Ama yine de sabah 11 12 ye kadar trko işleriyle uğraşıyorum bi hobi belki de... Eğlenceden çok sinir stres veren bir hobi de olsa... Gülü seven....

Şu aralar vücut geliştirmeye merak sardım :) uzun ince bir yapım var 1.86 boy a 70 kilo... Ama fitness a başladım geçen hafta daha şimdiden şişmeye başladım :) çabuk değişim gösteren bir yapım var sanırım seneye baya kaslı maslı bişey olurum.. :)

Bizim burda 100lük derler Mondial 100lük bi motorum var siyah bi de siyah kaskım :) canım sıkılınca çıkarım bi gezerim baraja vs vs için açılır :) misafir ağırlamayı beceremem ama çok severim yani forumdan filan gelmek gezmek isteyen olursa beklerim stres atmak için birebir biyer... :)

Çok kavgacı bir insan değilim sadece hakkımın yenilmesine dayanamam bir de emeğimin harcanmasına hiçe sayılmasına... Başka türlü kuzu gibi bi insanım :)

Birazcık grafik tasarlama yeteneğim var yetenek demeyelim de yapıyorum yani ps filan :)

Yeni yeni vbasic ile uğraşıyorum ama daha gram ilerleme yok olmuyo yani bi bot yazdım onu becerebildim ama o kadar yani forumdan tamerin kodları filan alıyorum hiç bişey yapamıyorum :)

Neyse çok uzattım eminim ki kimse okumayacak ama olsun :) Ben kendimi anlattım mı anlattım... :)

Ama aklıma geldikçe güncelleyip toparlayacağım konumu :)

Herkese iyi forumlar ! Kalın sağlıcakla...

[/HIDE]

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

×
×
  • Yeni Oluştur...