datatr 8 #1 Oluşturuldu: Ocak 21, 2018 Selamün aleyküm kodevelopers ailesi sizlerden 2 adet isteğim olacak windows 8 ve üstü olması ve windows 7 kullanmam sebebi ile sql 2016 ve üzeri yükleyemiyorum alttaki link i sql 2016 destekliyor bana sql 2014 de açabileceğim şekilde script olarak upload edebilecek varsa sevinirim. Dosya.tc - 2 sorum ise çoklu server listesi ve databaseleri ayrı ayrı tek bir liste nasıl gösterebilirim usko tarzı yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 21, 2018 tarihinde gönderildi SQL 2014 kullanıyorum onun için yardımcı olamayacağım.SexyKO Server Files ve Anti Cheat Source bu konudaki dosyaları incele çoklu server mantığını az da olsa kavrayabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
datatr 8 #3 Konu Sahibi Ocak 21, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSQL 2014 kullanıyorum onun için yardımcı olamayacağım. SexyKO Server Files ve Anti Cheat Source bu konudaki dosyaları incele çoklu server mantığını az da olsa kavrayabilirsin. teşekkürler üstad sağol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #4 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi Thx Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş