XANTY1 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 20, 2018 Üye adı: XANTY1Ad ve Soyad: Musa ToksunÜlke / Şehir: Türkiye / İstanbulHakkınızda kısa bilgi: Karabük Üniversitesinde 3.sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.4 sene önce yazılımla ilgilenmeye başladım.Kendimi database ve web programlamada geliştirmek adına knight online sunucu kodları geliştirmekteyim.E-posta adresiniz: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 6 senedirAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: C++,X86 ve X64 Assembly programlama dillerine hakimim.Diğer programlama dillerinin çoğunu giriş seviyesinde tanıyorum.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: Foruma üye olma sebebim kendi becerilerimi geliştirmek ve forumların oluş sebebi olan paylaşımdır.Bu forumuda başka bir forumdan Neronun imzasında buldum :) Yazılım ve kısmen donanımla ilgileniyorum.Bilgisayar bilimlerindeki olan biten şeyleri takip etmeye çalışıyorum.IP Address:: 151.250.65.29 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ XANTY1, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lolas 0 #3 Aralık 7, 2020 tarihinde gönderildi (düzenlendi) 123123123 Aralık 7, 2020 tarihinde lolas tarafından düzenlendi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş