Inyotef 6 #1 Oluşturuldu: Ocak 20, 2018 Üye adı: InyotefAd ve Soyad: Ahmet TurkmenÜlke / Şehir: IskocyaHakkınızda kısa bilgi: Merhaba arkadaslar yas 23 iskocyada yasiyorum ascilik yapiyorum bos zamanimda ko ile ugrasiyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: vesullasFacebook adresiniz: www.facebook.com/inyotefReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 13Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: LinuxÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 82.132.225.80 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 25, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Inyotef, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş