khut2525 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 17, 2018 Üye adı: khut2525 Ad ve Soyad: Paylaşmıyorum Ülke / Şehir: Türkiye / Bursa Hakkınızda kısa bilgi: Yazılım ile uğraşıyorum genel alan asp.net c# E-posta adresiniz: [email protected] Skype adresiniz: skype adresim özelden paylaşabilirim ancak Facebook adresiniz: sadece özelden paylaşabilirim Referans olan üye: Bir çok Forumda görmüşsünüzdür Pentagram da Nero da Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 1453 den beri Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: Usko Hayır Diğerleri Evet Oynuyorsanız, hangi sunucuda?: Usko CypHer ile sonlandı. Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: web tasarım grafik tasarım windows uygulama Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: kendi çapımda eğleniyorum referans ihtiyacı çekmedim hiç. Ek Bilgiler: Burada yazılan yazılar size alay edermiş gibi görünsede içinde istediğiniz tüm bilgiler mevcut Sadece Dikkatli Bakmanız Yetecektir Saygılarımla. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler yetersiz ve geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır.[HIDE-POSTS=9999999]Bursa diyor Istanbulda yaşıyor hiç bir bilgi vermemiş.[/HIDE] Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #3 Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba khut2525, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş