hayalc 131 #1 Oluşturuldu: Temmuz 20, 2017 Herkese merhaba, karakterlerin havalı şekilde oturduğu, odaklanınca zahmet edip kafasını kaldırıp bize baktığı oyunun efsane karakter seçme ekranı olan, tahtlı karakter seçme ekranını bilmeyen yoktur herhalde. 😄 işte bu paylaşımda bence myko servelerın da en büyük eksikliği olan bu eksikliği tamamlayacağız 🙂 İlk olarak yapmamız gereken şey; karakterlerin koordinatlarını ve yönlerini değiştirmek olacak, koordinatlar exe içerisinde olduğu için aşağıdaki ASM patchi uygulayacağız. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Değişiklikleri dikkatli ve doğru uyguladıysak, karakterler istediğimiz yerde duruyor olacaktır. Daha sonra karakter animasyonlarının bulunduğu, tahtlı karakter seçme haritasının bulunduğu ve yeni kameralarımızın bulunduğu patchi eklememiz gerekiyor. İşte bu kadar. 😄Patchden videolar: Not: Seneler önce yapmış olduğum bir patchdir, şuan ki clientlar vs ne durumda bilmiyorum fakat herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sorabilirsiniz, hemen çözüm getirmeye çalışırım. 5 20 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #2 Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi helal olsun aklımdaydı paylaşmak bulamamıştım kendi yaptığımı teşekkürler, nick tanıdık geliyor ko/cuce de miydin? 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #3 Konu Sahibi Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı helal olsun aklımdaydı paylaşmak bulamamıştım kendi yaptığımı teşekkürler, nick tanıdık geliyor ko/cuce de miydin? rica ederim. 😄 frmtr den beri pvplerin içindeyim fakat soğuduğuman dolayı ara ara bakıyorum böyle ne uzağım ne içindeyim. *******'un da ne mal olduğunu bildiğimden, foruma küçük de olsa katkı yapayım dedim. Kolay gelsin size 🙂 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #4 Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi nick tanıdık geliyor muhabbetimiz olmuştu senle sanırım ama hatırlamıyorum çok zaman geçti Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #5 Konu Sahibi Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı nick tanıdık geliyor muhabbetimiz olmuştu senle sanırım ama hatırlamıyorum çok zaman geçti aynen baya zaman oldu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #6 Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi Çok teşekkürler paylaşım için 🙂 Efsane valla 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Ahmedy55 0 #7 Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi güzel paylaşım hocam eline sağlık 🙂 My-ko db açılışların da bu ekranla girmek insanı bir değişik yapıyor zaten Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vanhelsingxx 20 #8 Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi Eywallah reis Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #9 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler[1299] Orijinal Tahtlı Karakter Seçme Ekranı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forlann 1 #10 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi Eyvallahhh 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #11 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler eline koluna sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #12 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #13 Temmuz 22, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zudokuxd10 3 #14 Temmuz 22, 2017 tarihinde gönderildi works on v2 server files? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #15 Konu Sahibi Temmuz 22, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı works on v2 server files? asm patch does not work. If you can find related offsets and change it, patch will work. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #16 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hoobstank 19 #17 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler hemen inceleyeceğim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #18 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #19 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Paylaşımınız için teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #20 Temmuz 27, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
omear 3 #21 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi hemen deneyeceğim cok güzel paylaşım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kojz 4 #22 Temmuz 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Splash 1 #23 Temmuz 30, 2017 tarihinde gönderildi sagolasın tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Splash 1 #24 Temmuz 30, 2017 tarihinde gönderildi adam yapmıs yaa Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #25 Temmuz 31, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş