infiltrate 42 #1 Oluşturuldu: Ocak 17, 2018 Oyun içi PUS'u açtığımızda server'a bir paket gidiyor mu?PUS'u açtığımızda pus'a post ve get olarak hangi parametreler geçiyor?FD Klasörü altındaki .swf uzantılı PUS dosyalarının mantığı nedir?Nasıl kullanabilirim.(Örnek bir PUS varsa atın inceleyeyim.)AVCI PUS'u incelediğimde şunlara ulaştım.$_POST['mgid']//Kullanıcı ID'si herhalde.$_POST['param']// ,(virgül) ile ayrılmış parametrelerBu parametreler doğru mu?Veya virgül ile ayrılmış 'param' ile neler gönderiliyor?Detaylı olarak birisi bana anlatabilir mi?Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #2 Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi shoppingmallhandler bunla ilgilendiğine göre pakette gidiyordur. ancak konu hakkında ki bilgi eksikliğimden dolayı diğer sorularına çare olamayacağım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #3 Konu Sahibi Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıshoppingmallhandler bunla ilgilendiğine göre pakette gidiyordur. ancak konu hakkında ki bilgi eksikliğimden dolayı diğer sorularına çare olamayacağım Eyvallah, Üstadlardan yardım bekliyoruz:) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş