Seco05 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 17, 2018 Üye adı: Seco05Ad ve Soyad: Selçukhan BilginÜlke / Şehir: İstanbulHakkınızda kısa bilgi: Merhaba ben selçuk grafik tasarım okuyorum. 7 yıldır knight online oyuncusuyum bir nevi aşığıyım da denile bilir :)E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: Www.facebook.com/cselcuk.hanReferans olan üye: MaalesefNe kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 7 seneAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: PvpYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Ps cs6 / htmlÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: Aktif olarak oyuncuyum client görsel geliştirme ile uğrasıyorum birkaç projeç var bittiği gibi sizlerle paylaşmayı isterim çünkü bu oyunun gelişmesi ve yenilik gelmesi düşüncesindeyim iyi calıimalar dilerim :)IP Address:: 178.246.149.104 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler yetersiz veya geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş