datatr 8 #1 Oluşturuldu: Ocak 16, 2018 S.a arkadaşlar v2143 geliştirmeye çalıştığım database de pusu kurdum fakat cash eklememe rağmen resimlerde görüldüğü gibi item çekemiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Not:Php Pus Kullanıyorum.LoadArea.swf dosyasındaki değişiklikler yapıldı.PhpMyAdmine gerekli database oluşturulup kuruldu.Connect2mysql dosyasındaki ayarlamalar yapıldı. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #2 Ocak 16, 2018 tarihinde gönderildi @ datatr MerhabaINSERT_WEBITEM kontrol etmek gerekiyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
datatr 8 #3 Konu Sahibi Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi USE [Kn_online]GO/****** Object: StoredProcedure [dbo].[INSERT_WEBITEM] Script Date: 17.01.2018 02:00:35 ******/SET ANSI_NULLS ONGOSET QUOTED_IDENTIFIER ONGOALTER PROCEDURE [dbo].[INSERT_WEBITEM]@account varchar(50),@itemid int,@itemcount smallintASBEGINdeclare @char varchar(50)select @char = strCharID from CURRENTUSER where strAccountID = @account INSERT INTO WEB_ITEMMALL VALUES (@account,@char,1,@itemid,@itemcount,GetDate(),'','',0,0,0)END Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #4 Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıUSE [Kn_online] GO /****** Object: StoredProcedure [dbo].[INSERT_WEBITEM] Script Date: 17.01.2018 02:00:35 ******/ SET ANSI_NULLS ON GO SET QUOTED_IDENTIFIER ON GO ALTER PROCEDURE [dbo].[INSERT_WEBITEM] @account varchar(50), @itemid int, @itemcount smallint AS BEGIN declare @char varchar(50) select @char = strCharID from CURRENTUSER where strAccountID = @account INSERT INTO WEB_ITEMMALL VALUES (@account,@char,1,@itemid,@itemcount,GetDate(),'','',0,0,0) END Oyundeyken L istem yollama falan yazmak gerekiyor.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
datatr 8 #5 Konu Sahibi Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi onuda denedim :) olmadı. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #6 Ocak 17, 2018 tarihinde gönderildi kaynak dosyalarından baktığım kadarıyla pustan item aldığında alınan itemleri bir list gibi bir şeye ekleyip pusu kapattığında GiveItem koduyla çara atıyor. belki o give item de sorun vardır eğer sorun pus dosyalarıyla ilgili değilse. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
datatr 8 #7 Konu Sahibi Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi denemediğim yol kalmadı çözemedim bir türlü farklı dosya paylaşabilecek yada yol gösterebilecek var mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #8 Ocak 23, 2018 tarihinde gönderildi Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Tıpkısının aynısı. Sanırım şu kodlarda bir sıkıntı var ancak çözemedim.Alıntısession_start();include("KO100DB.php");include("connect2Mysql.php");include("antisql.php");if( $_SESSION['login_successfull'] != "OK" ) exit();echo '';echo '';echo '';$cmd = $_POST['cmd'];$itemID = $_POST['itemID'];$itemCount = $_POST['itemCount'];$itemCount = 1;$ret = 0;$totalInven = 0;if( $cmd == "BUY_NORMAL" ){ $query = mysql_query("select * from MALL_LIST where goodsno = ".$itemID); $numRes = mysql_num_rows($query); if( $numRes ) { $_SESSION['BUY_ITEM_ID'] = $itemID; $_SESSION['BUY_ITEM_CO'] = $itemCount; $array = mysql_fetch_array( $query ); $ret = 1; $msg = $array["name"] .chr(hexdec("0B")). $itemCount .chr(hexdec("0B")).$itemCount * $array["price"].chr(hexdec("0B")).date("m.d.y H:i"); }}else if ( $cmd == "CASH_INVEN_CHECK" ){ $query = mysql_query("select * from MALL_LIST where goodsno = ".$_SESSION['BUY_ITEM_ID']); $numRes = mysql_num_rows($query); if( $numRes ) { $cash2 = GetCash( $_SESSION['username'] ); if( !$cash2 || $cash2 == -1 ) { $_SESSION['BUY_ITEM_ID'] = 0; $_SESSION['BUY_ITEM_CO'] = 0; exit(); } $array_item = mysql_fetch_array( $query ); if( $array_item["price"] == 0 || $cash2 == 0 || $cash2 { $_SESSION['BUY_ITEM_ID'] = 0; $_SESSION['BUY_ITEM_CO'] = 0; exit(); } $cmd = "INVEN_CHECK"; $ret = "1"; BuyItem($_SESSION['username'],$_SESSION['BUY_ITEM_ID'],$_SESSION['BUY_ITEM_CO']); $_SESSION['BUY_ITEM_ID'] = 0; $_SESSION['BUY_ITEM_CO'] = 0; if( $ret == 1 ) { $_SESSION['cash__count'] -= $array_item["price"]; $_SESSION['slot'] -= 1; // mysql_query("update USER_INFO set nCash = nCash - " .$array_item["price"]." where strAccountID='" . $_SESSION['username'] . "'"); UpdateCash( $_SESSION['username'],$array_item["price"]); // $date = date('Y-m-d H:i:s'); // mysql_query("insert into PUS_PURCHASE_HISTORY values (0,".$itemID.",'".$array_item['name']."',".$array_item['price'].",".$_SESSION['cash__count'].",'' )"); } }} echo ""; echo ""; echo ""; echo ""; echo ""; echo ""; echo "";echo '';?>-- mesaja ek olarak --@ KiraAmora61 sorunumu çözmüştür. Sorun LoadArea.swf dosyasından kaynaklanmaktadır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 443 #9 Ocak 23, 2018 tarihinde gönderildi 1. Swf dosyası yanlış. ip eklemiş hepsi local yapmış. Dosya.tc - 2. İtem çekme sıkındı var düzeltildi. INSERT_WEBITEM1 Tane konuyu açıcagım. paylaşcam birazda. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
datatr 8 #10 Konu Sahibi Ocak 23, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıOyundeyken L istem yollama falan yazmak gerekiyor.. Yardımlarından dolayı çok teşekkürler sorun @ KiraAmora61 tarafından çözülmüştür.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
alitr53 0 #11 Haziran 27, 2018 tarihinde gönderildi Aynı Hata ile bende karşılaştım. Resimlerdeki gibi. Loadarea.swf dosyası yanlış düzenlemeden dolayı mı oluyor acaba bu sorun? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş