BioC 0 #1 Oluşturuldu: Ocak 16, 2018 Üye adı: BioCAd ve Soyad: sefa ORHANÜlke / Şehir: İstanbulHakkınızda kısa bilgi: Bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri mezunuyum.Host işinde teknik servis ile uğraşıyorumE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Kullanmıyorum.(Özel Sebeplerden dolayıFacebook adresiniz: https://www.facebook.com/sefa.kbrReferans olan üye: DevilCraft'ın Sitesin de reklamınız gördüm.Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: Yaklaşık 11 SenedirAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: PvpYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: C#,Php, sql(NormalDüzey de)Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: İlk Homeko serveri nin oyun içi yardımlarını yapmıştım.Ek Bilgiler: Forumumuza neden üye olmak istediğiniz:her kritere ulaşılabilecek düzeyde bir site gerek source gerek kod paylaşımları açısından kendi gelişimimi daha ileri düzeye taşıyacağımı düşünüyorum bu ilerleme sürecinde aynı ortamdaki arkadaşlarıma bilgi sunmayı umut ediyorumIP Address:: 78.182.205.200 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ocak 16, 2018 tarihinde gönderildi Forum kriterlerimize uygun olmadığınız için üyeliğiniz onaylanmamıştır.[HIDE-POSTS=999999]XLAZ, xeirot, brkklkn17Selçuk Çukur, Gökhan Kurada, Burak Kalkanarkadaşlarından biri.[/HIDE] Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş