ByFantastiq 2 #1 Oluşturuldu: Ocak 15, 2018 Ad ve Soyad: Gülistan ÇALIŞKAN Sosyal Medya: https://www.facebook.com/quLoCaN Yaş : 26 Meslek : Elektronik Teknikeri Yaşadığınız Şehir : Bursa KODevelopers'ı nereden bulduğunuz : Daha Önce NeronlineWorld üyesiydim. İlgi alanlarınız : Bilgisayar, Elektronik, Raspberrypi,Akıllı Ev Forumumuza neden üye olmak istediğiniz : Bilgisayar Programcılığı üzerine SQL Server 2014, Visual Basic, Sketchup ile Raspberrypi üzerine Akıllı ev projeleri ile Autocad 2018 üzerine ilgili projelerin takibi ve ko üzerine hobi amaçlı program ile geliştirmelerin takibi program öğrenmek amaçlı konularda ilgiliyim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ocak 15, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba byfantastiq, forumumuza hoş geldin. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ocak 15, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ byfantastiq üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByFantastiq 2 #4 Konu Sahibi Ocak 15, 2018 tarihinde gönderildi çok teşekkür ederim ilginiz için geç fark ettim ancak neronlineworld eski bir aktif takipçi olarak aranıza kabul ettiğiniz için ben teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş